Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulaaa24

fajny miałam wieczór

Polecane posty

Gość aniulaaa24

Wczoraj miałam fajną przygodę poszłam z moim chłopakiem do znajomych aby świetować dzien kobiet, troche za duzo wypilismy i sie impreza tak rozluzniła ze zaczelismy grać w rozbieranego oczywiście jako druga przegrałam w "pana", trzeba coś zdjąć ale ja generalnie chodze bez bielizny i tak tez było wczoraj do tego świątecznie tylko sukienka, gra musiała by sie zakonczyć bo zostałabym całkiem naga, oczywiście powiedziałam ze nie mam nic pod spodem, znajomi byli zaskoczeni ale dali mi z tego powodu jeszcze 5 szans tak wyszło ze pierwsza rozebrała sie do naga moja kolezanka, a ja siedziałam w sukience do konca hehehehehe ale następnym razem wezme majtki chociaż do torebki:)

Gość aniulaaa24
Tak się tylko zastanawiam, czy te dodatkowe pięć szans nie dostałam przez przypadek dlarego, że jestem 47 letnim transwestytą i mam na imię Zbyś.

Gość aniulaaa24
zazdroscisz,nie masz przyjaciół nie potrafisz sie pewnie bawić i nikt cie nielubi

Gość aniulaaa24
Zawsze jak bawimy się w rozbieranego to dostaję dodatkowe szanse. Myślałam, że to dlatego, że mnie tak lubią. Ale teraz mam wątpliwości. Właściwie pierwsze wątpliwości pojawiły się wtedy, gdy mój misio nie chciał już czochrać mojego włochatego tyłeczka.

Gość tiaaaaaaaaaaaaa
Takie Zabawy!!!! To sie rozumie...