Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem co robić575

pomocy

Polecane posty

odbyłam stosunek w 10 dniu cyklu.. bez zabezpieczenia. cykle mam nieregularne ale raczej dlugie od 28 dni.. ostatni mial nawet 37 dni. moj chlopak nie mial wytrysku a stosunek byl przerywany. sama nie wiem co myslec, to byl moj pierwszy raz. on chyba tez nie robil tego czesto bo mam wrazenie ze ta penetracja byla raczej płytka. pomóżcie , czy moge byc w ciazy???

Gość ololol
o jezu znowu.... :-0

Gość musisz poczekac
niestety do miesiaczki jesli a jak nie przyjdzie to zrobic tescik wszystko bedzie wiadomoe..wtedy a tu nikt z fusow wrozyc nie umie

jakie jest prawdopodobienstwo ze z takiego stosunku moga byc dzieci?

Gość tak mi sie wydaje
50% na 50% bo czasem moze byc ze srodkami anty i sie wpada,albo robi sie w dni teoretycznie dla nas nieplode a potem okazuje sie ze do zaplodnienia doszlo

czy są tu jakieś mamy z takiegi przypadku?

Gość tak mi sie wydaje
no ja sie kochalam w okres i zaszlam

Szanse sa pewnie male.... ale nigdy takowej nie mozna wykluczyc. Nastepnym razem.......pomyslcie wczesniej ze prawdopodobnie wyladujecie w lozku .

czyli mam zacząc zbierać na pieluchy???

następnym razem do łożka pojde chyba po slubie ale teraz mam inny problem .. myslalam ze brak wytrysku niweluje szanse zaplodnienia?

Gość niby tak
sie moze zdarzyc ale chyba wiesz ze przed wytryskiem facetowi wycieka sluz w ktorym sa plemniki?

teraz musisz poprostu cierpliwie poczekac... nikt wrozka nie jest i nic poradzic nie moze..... Szkoda tylko ze to opamietanie zawsze przychodzi po fakcie. Czasem lepiej poprostu wypic ZAMIAST szklanke wody....to zart oczywiscie.....:)

Gość nie panikuj....
musisz poczekać.Przy tak nieregularnych cyklach wszystko jest możliwe.A jak nie będziesz ,to stosujcie chociaż prezerwatywy jeżeli on jest taki mlodziutki i prędziutki....i sam chyba nie wie czy nie popuszcza w czasie trwania stosunku. Oj dziewczyny...a uczą tego wszystkiego już w podstawowce.Na zajęcia sie chodzić nie chciało? Wiem coś o tym bo mam syna w Twoim wieku!!!!!! I pamiętaj że u młodzików plemniki są mocne a w środowisku pochwy mogą przezyć nawet do 7 dni.Życzę szczęścia tym razem i nauczki na następny raz.

wiem o tym ze w takim sluzie moga byc plemniki ale chyba jest ich znacznie mniej niz przy wytrysku i zastanawiam sie czy daje to duza sznse zaplodnienia..? do miesiaczki to ja chyba oszaleje wiec prosze napiszcie jakie mam sznse na bycie mama?

Gość nie panikuj...
Poczekaj jeszcze chwilę a potem kup w aptece wczesny test ciążowy.Kobiety w aptece ci doradzą jaki, bo są takie które można robic duzo wcześniej niż po miesiączce a włściwie jej terminie. Moim zdaniem nie zaszlaś ,ale to tylko przypuszczenia.

dzieki za pobozne zyczenia .. z kazda odpowiedzia coraz mocniej zastanawiam sie kiedy odkrecic gaz

Gość nie panikuj...
popatrz na to z innej strony.Jak juz może będziesz w tej ciąży w co watpię to przynajmniej będziesz młoda mamusią a twoja mama młodą babcią.Tu też są plusy.Dziewczyno głowa do góry i najlepiej poprostu wyjdż z domu,do szkoły albo do centrum handlowego,i nie myśl o tym bo zwariujesz,a to i tak nic nie da.Za jakieś 2,4 dni obserwuj czy nie masz jajeczkowania-chyba wiesz jak sie ono objawia?

to z ta zywotnoscia plemnikow mnie pograzylo. moj chlopak ma 20 lat.. to chyba mozna mowic ze jest mlodzikiem

Gość nie chcesz czekac to
idz do przychodni i zrob badanie beta hcg, bedziesz miala pewnosc

bolem owulacyjnym?? tylko ze ja tego nie czuje i chyba nie umiem rozpoznac?

a co to za badanie i mozna je robic tak wczesnie?

przecierz to nie ma znaczenia czy pleminkow bedzie sto czy dziesiec tysiecy.....bo potrzebny jest tylko jeden.... Smutkiem napawa brak wyobrazni...oraz jednak niewiedza chyba....:( Dziecko to zaden wyrok.I tylko bardzo mloda osoba moze w sytuacji nowego zycia myslec o smierci-bo swojego wlasnego szanowac nieumie. Naraziewszystko to fikcja i pewnie falszywy alarm.Dziecko nie tak łatwo zrobic jak to sie wydaje...ale tez nie tak trudno.Ja bym byla raczej sklonna podejrzewac ze zadnej ciazy nie ma.

Gość nie panikuj...
o rany no ale może pali i pije a to plemniki jednak osłabia.Babo idż sie wyluzować.Stara baba ci to mówi!

Gość nie chcesz czekac to
badanie beta hcg jest badaniem przez pobranie krwi i wykrywa kosmowke. Skutecznosc 100%

jesli to bylo wczoraj..to na bete jest za wczesnie. Musisz poczekac kilka dni.W kazdym laboratowrium mozesz wykonac to badanie -koszt nieco powyzej 20 zł.Pobranie krwi.Nie trzeba byc na czczo. Ale to tez musi uplynac kilka dni od zagniezdzenia zarodka w macicy-NIE OD ZBLIZENIA.

wnioski to ja z tego napewno wyciagne jesli tylko uda mi sie nie zostac mloda mama..

do "nie panikuj" : dzieki za uspokojenie, wiem ze glupio zrobilam i teraz nie moge oczekiwac od nikogo 100% odpowiedzi, ze to nie bedzie mialo swoich konsekwencji. ale dziekuje ze sie ktos przejmuje losem obcej osoby;)

Gość nie panikuj...
piszę tak do ciebie bo kiedyś tez byłam młoda i miałam podobne rozterki jak ty teraz. A dzisiaj jednak cieszę się że mam synów bo my kobiety jednak wszystko bardziej przezywamy.Głowa do góry i naprawde wyjdż do ludzi pośmiej sie i pogadaj o niczym a samo ci przejdzie.Te pare dni jeszcze wytrzymasz.A jajeczkowanie to nietylko ból owulacyjny ale przede wszystkim zwiększona ilość śluzu,przejrzystego śluzu...poczytaj o tym i poobserwuj własne ciało.

Gość linka**
MIAŁAM PODOBNY PRODLEM ALE FACET ODPOWIEDZIALNIE SIE ZACHOWAŁ podczas stosunku pękła gumka nie wiem dlaczego przecież kupował przy mnie na drógi dzień poszliśmy do ginekologa po te w razie takich niepewnych sytuacij TWOJ TEZ TAK POWINIEN ZROBIĆ teraz spie spokojnie