Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddee

czy BYĆ Z CHŁOPAKIEM KTÓREMU NIE STAJE??

Polecane posty

Gość dddddee

Gość dddddee
Czy wystarczy, że mi stoi zawsze?

Gość to problem
jestem z nim 2 lata , i jeszcze ani razu sie nie udalo:/

Gość to problem
Próbowaliśmy lewatywy z amoniaku ale nie skutkuje. Teraz nacieram go gęsiwem:)

1) ma problem i wiele traci z radości życia! 2)najprawdopodobniej łatwo może pozbyć się problemu, potrzebuje tylko pomocy specjalisty. 3) lekarz to lekarz, czy jak ma zapalenie płuc to też siedzi w domu i czeka aż minie?? 4) to żaden wstyd być chorym, wstyd to nie leczyć choroby

Gość podszywa sie ale fajnie
fajnie mu to wychodzi, ma talent;) hehehe ale ja naprawde mam problem z moim facetem,,, i dziękuje tym, którzy mi pomogli i odpowiedzieli. nasz związek wisi na włosku, a ja uwazam siebie za idiotke, ktora chce skonczyc ten zwiazek tylko dlatego z e nie ma w nim seksu:(

Gość podszywa sie ale fajnie
fajnie mu to wychodzi, ma talent;) hehehe ale ja naprawde mam problem z moim facetem,,, i dziękuje tym, którzy mi pomogli i odpowiedzieli. nasz związek wisi na włosku, a ja uwazam siebie za idiotke, ktora chce skonczyc ten zwiazek tylko dlatego z e nie ma w nim seksu:(

Gość babciny sposób
zapytaj, co on o tym myśli i jakie ma w związku z tym plany... Co innego, jeśli wie, że nie może, wie dlaczego i nigdy nie będzie mógł , a co innego jeśli bagatelizuje i unika tematu, a ty byś chciała inaczej :))

Gość no jasne czemu nie
taaak swietna rada, porozmawiaj z nim, rozmowa na wszystko dobrze dziala, jak sie jaka to tez z nim pogadaj, zadaj pytanie: "czemu sie jakasz?', "przejdzie Ci?", czy to dziedziczne?", " czy moge sie tym zarazic?", "nie uwazasz ze to wyglada idiotycznie?" no dawajcie dalej ameby intelektualne. jakie jeszcze problemy chcecie "obgadac". ciekawi mnie ze mlodzi ludzie sa tak skandalicznie debilni, ze nie rozumieja, ze rozmowa zalatwia duzo, ale nie wszystko.

Gość najlepiej
najlepiej wogóle nie rozmawiać na ten temat, zerwać od razu albo może sprawa sama się rozwiaże jak niektórzy młodzi ludzie są tacy debilni to może podsuń lepszy pomysł