Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julia27

Zapraszam 100 kilowe baby które chcą stać się atrakcyjnymi kobietami

Polecane posty

Gość julia27
to nie dla mnie ja stwierdziłam 3 posiłki i ani grama więcej zaraz wam napiszę co w poniedziałek będę jadła tylko muszę ubrać córkę bo się obudziła

nic tak nie dziala jak niuepodjadanie i pol godziny ruchu dziennie. naprawde. mozna sie katowac dietami ale podjadanie pomiedzy posilkami zabija caly efekt. takze laski, 3- posilkow dziennie i nic wiecej.

Gość julia27
ja bym chciała bardzo dużo ale każdy kilogram w dół to już coś ,to tak poniedziałek śniadanie kromka chleba razowego z serkiem top zamiast masła i plasterek szynki,obiad ryż z pieczarkami i pietruszką natką robię to tak na odrobinie tłuszczu smażę pieczarki z cebulą sól pieprz ,pieczarek może być dużo bo mają mało kalorii ,gotuję woreczek ryżu i do tego dodaję uduszone pieczarki i posiekaną natkę to będą dwie porcje też na wtorkowy obiad , a na kolację 2 jajka gotowane.śn godz 9.oo obiad 13.00 a kolacja 17.oo woda i kawa do oporu

Gość a mozesz
3 posiłki a podobno nie powinno sie jesc kolacji i jak jadlam tylko sniadanie i obiad to chudłam plus aerobic ale znudzila mi sie dieta i sa efekty

Gość julia27
wydaje mi się że jak 17 albo o 16 zjem coś lekkiego to chyba świat się nie zawali

Gość julia27
wydaje mi się że jak 17 albo o 16 zjem coś lekkiego to chyba świat się nie zawali

Gość julia27
no i dzisiaj godzina na rowerku będę oglądać Pierwszą miłość i pedałować

Gość julia27
dziewczyny w poniedziałek wielkie ważenie a następne za dwa tyg zobaczymy czy coś spadło zapraszam wszystkie betoniary małe i duże

kolacje trzeba jesc. cos lekkiego 3 godziny przed snem. a co do kanapek to lepiej zjesc maslo niz serek topiony. serek topoiony to sama chemia. a maslo ma choc troche witamin. wcale nie trzeba duzo. bialy ryz tez nie ma zadnych skladnikow odzywczych. lepiej brazowy. zastanowcie sie dziewczyny. moze jakas dieta typu south beach? poczytajcie o tym o jest zdrowe a co nie. najdrowsze rzeczy to nieprzetworzone.

Gość julia27
co do tego ryżu staram się żeby to jakoś smakowało bo jak będę jadła brązowe ryże otręby i podobne to szybko się zniechęcę wiem to z doświadczenia

Gość julia27
a chemia moja droga jest we wszystkim

wiem, ze jest we wszytkim. dzisiaj robilam zakupy i o zgrozo tylko w jednej przyprawie curry nie bylo glutaminianu sodu. nawet do pieprzu teraz dodaja. ale generalnie mozna zlesc jakies tam produkty, ktore tej chemii maja mniej. do takich naleza wlasnie ryz i grube kasze. pozatym brazowy rysz z sosem ze szpianku i kotletem mielonym to danie miesiaca. gotujesz ryz, szpinak kupujesz mrozony i robisz wg. przepisu. mielone mozesz zrobic bez bulki i panierki, a zamiast tego obtoczyc w ziolach i usmazyc na niewielkiej ilosci oliwy. pycha. dodam jeszcze ze brazowy ryz syci o wiele bardzoej niz bialy bo ma duzo blonnika.

Gość julia27
jaki jest w smaku

Gość julia27
a znasz jakąś stronę z takimi dietetycznymi przepisami

Gość kawkaaa
o ja z checia sie do was przylacze o ile moge??bo nie waze 100 kg, ale jak nie bede uwazala to bede niedlugo tyle wazyla. Waze 83,9 i musze musze musze schudnac. Jaka diete proponujecie??