Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owmcpafjiw

Szczupła, gruba??? a może w sam raz??? zobaczcie i oceńcie

Polecane posty

Gość oj brzyszek by się zdało
troszkę poćwiczyć ;) jak na mój gust

Gość justa83
ojj, troszke jej się przytyło, no ale... kochanego ciała nigdy zawiele

Gość asienkaaaa
lekko tłusta ale nie gruba

Gość powinna sie
ostro zabrać za ćwiczenia ale nie odchudzać się

Gość Koala...
spasiona jak swinia na uboj, wyglada jak stara matorna po 50 tce co ta kobieta ze soba zrobila, w talii to ma chyba z 80 cm, porakzka dla mnie to dramat, tak wygladac, nigdy nie chcialabym byc takim wieprzem

Gość kama.....
Jak dla mnie to jest za gruba....

Gość Koala...
Oczywiscie pisze to wszystko z zazdrosci, sama waze 200 kg i marze o takiej cudnej figurze jak Liszowska, ten brzuch, te uda pokryte cellulitem, te cyce piekne, ktora z nas nie chcialaby tak wygladac ?!

Gość przy jej wzroście 176 cm
to ona na 100% a więcej niż 80cm w talii:O

Gość justa83
czepiacie się, ma figure jaką ma, jedyne co można jej zarzucić to że sie rozbiera, powinna ukrywać swoje kształty. Nie każda musi być chuda, każdy ma inną budowe ciała. Uważam że wyzywanie jej od tłustych świń jest chamskie, i żle świadczy o osobie która tak pisze.

Gość milennaa
normalna kobieta z przeciętną figurą, większość kobiet tak wygląda albo i gorzej, bo skąd by się wzięło tyle topików o odchudzaniu :p

Gość gruba świnia to nie ładnie
zgadza się....ale zadbać o siebie też by wypadało..... mozna mieć kilka kilo więcej ale jędrne ciało bez fałd, obwisłości i celulitu.... to po prostu źle swiadczy o trybie zycia prowadzonym przez tą osobę i mnie się nie podoba.

Gość no przepraszam ale gdzie
wy tam widziecie celulit? :) moze i go ma, ale na tym zdjęciu nic nie widać, nie fantazjujcie.

Gość justa83
tak jak juz wspomniala koleżanka wcześniej to duża część naszego społeczeństwa tak wygląda, a niektórym nawet dużo brakuje zeby tak wyglądać, skoro jej jest tak dobrze to nie rozumiem po co tak ją obgadywać i pisać co powinna ze sobą zrobić a co nie. CIEKAWA JESTEM CZY WY DZIEWCZYNY JESTEŚCIE TAKIE IDEALNE???????

Gość cialo samo w sobie
Ja wypowiadam sie o ciele, nie interesuje mnie do kogo ono nalezy, to cialo samo w sobie jest spasione, widac cellulit na innych fotkach, wiekszosc ludzi ma takie a nawet gorsze, tak kiepsko zostalismy stworzeni, dobrze ze mozna miec jakas kontrole i uksztaltowac w miare ladnie swoje ksztalty, ale nie jest to wcale proste, trzeba sie natrudzic zeby miec piekne cialo, Ja sie staram, nie mam idealnego, ale nie duzo mi brakuje do tego, by bylo w swietnej formie

Gość przecież ona tu wygląda
jak chłop w damskiej bieliźnie :O

Gość wróżka laurencja
:D "chłop w damskiej bieliźnie" :D hmmm... kiedy ty ostatnio widziałaś nagiego chłopa? :D Chyba powinnaś skorygować nieco swoje wyobrażenia o męskim ciele...

Gość przecież ona tu wygląda
no te szerokie bary :O

Gość Wacio
Zgadzam sie chłop w damskiej bieliżnie Takie babsko nie powinno się tak obnarzac skoro uwaza sie za taką Gwiazde

Gość makaa

Gość makaa
nieapetyczna obleśna

Gość mrowka1
ZAŁOSNE JESTEŚCIE, KOBIETA JAK KOBIETA. A WYGLĄD TO NIE WSZYSTKO!!! dziewczyna ma pare kilo nadwagi i juz z tego afera, chciallabym zobaczyć Was wszystkie, czy wyglądacie tak idealnie, założe sie że też macie jakieś niedoskonałości, nikt nie jest idealny

Gość głupie baby
oj nie przesadzajcie z ta jej gruboscia-rzeczywiscie ma za duzo na brzuchu ale za to nogi ma naprawde niezle-proste, nie za grube, nie za chude, proste i ladnie umiesnione, do tego ladna buzie i gladka skore. Nawet jesli teraz jestescie takie idealne (te ktore tak zaciekle i chamsko krytykuja) to pomyslcie, ze kiedys nie bedziecie mialy 20 lat tylko zdecydowanie wiecej a po urodzeniu dziecka i karmieniu piersia na zawsze wiekszosc z was zapomni o plaskim brzuchu i jedrnych piersiach :-O a do tego pozostanie wam podly i zlosliwy charakter...

Gość langwedocja
amen! :D a za gwiazdę uważa ją każdy, kto zakłada taki topik, albo się wypowiada - ekspedientką z mięsnego ani urzędniczką nikt się tak nie interesuje. Wniosek - ma kobieta trochę nadwagi, ale nadal jest gwiazdą. A forumowa Panna Nikt może się zagłodzić na śmierć, ale i tak nią nie zostanie :P To takie niesprawieeedliiiwee 😭 :D

Gość NIEKTÓRE
TO MAJĄ SZCZĘŚCIE JAK WYGLADAJA JAK TA NA PIERWSZYM ZDJĘCIU :/

Gość ta
jesli to prawda ze leczy sie lekami hormonalnymi to nie ma sie czemu dziwic...

Gość wielkie ECH
jak wygląda to jej sprawa widocznie sie nie przejmuje jezeli sie rozbiera tak wyglądając, nic ci do tego ;)