Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiona1983

SZUKAM PORADY DIETETYKA LUB KOGOŚ KTO ZNA SIĘ NA ODCHUDZANIU

Polecane posty

Witam, mam na imię Weronika. Mój problem polega na tym, że zaczęłam się odchudzać, gdyż moja waga strasznie wzrosła w przeciągu 5 miesięcy prztyłam jakieś 13 kilo. jestem dość wysoka, bo mierzę 173 cm, ale moja waga jest za duża 80 kg. od jakiś 3 miesięcy wziełam się za siebie, zaczęłam dietę. najpierw to była dieta kopenhadzka, ale długo na niej nie wytrzymałam, nie chodzi o to ze tak strasznie chciało mi się jesc, ale nie miałam kasy na te wszystkie produkty, stwierdziłam że jeżeli ona jest tak nisko kaloryczna to wystraczy ograniczyć te spożywane kalorie i tak zrobiłam, przez jakiś miesiąc jadłam około 700 kacl dziennie, i zaczęłam też intansywnie ćwiczyć, (basen 2 razy w tygodniu,w pozostałe dni rowerek około 1 h dziennie i brzuszki przysiady itp też około 1 h dziennie) taki tryb życia prowadzę od stycznia tego roku i moja waga wcale nie spada, jak spadnie 1 kilo, to za dwa dni wraca to z nawiązką, jeżeli chodzi o wymiary to trochę mi spadło ale nie wiele, w tali około 1 cm a w biodrach około 3, ale wydaje mi się że coś jest nie tak. W zeszłym roku miałam okzje zarzywać te chińskie tabletki, co terz pokaują w tv że są strasznie szkodliwe, wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam, może one coś uszkodziły w moim organiżmie, i to po ich odstawieniu przytyłam i to z nawiązką, błagam o jakąś radę co z tym dalej robić, błagam pomóżcie mi.

Gość Jakastakasobie
nie jestem dietetykiem, ale wiele czytalam o zdrowym odzywianiu.... jezeli tamte swinstwo "zepsulo" cos w twoim organizmie, to zeby sie odtruc najlepsza bedzie kilkudniowa glodowka - nie musi byc dluga,wystarczy 3 dni -- a potem juz systematycznie 1 raz w tyg dodatkowo wszystkie diety o efekcie jo-jo mowia o zgubnych skutkach diet niskokalorycznych ---- warto poczytac

Gość joke
pół zartem pół serio, jak chcesz schudnąć to pójdz do dentysty i popros zeby zdjął ci szkliwo z zebów. skutecznie odechce cie sie wszystkiego, a najbardziej jedzenia... napisze to na innym forum ale nie znam tytułów najpopularniejszych

Gość wchodze bo
po prostu nie żryj tyle zajmij się czymś tyle ludzi wokół ciebie potrzebuje pomocy a ty tylko żresz i nic innego nie widzisz