Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1985

problemy podczas snu...

Polecane posty

Gość anka1985

Witam, od roku borykam sie z dosc dziwnym problemem w czasie snu, mianowaicie; 1 raz rok temu obudzilam sie w nocy i zle sie czulam tak ze nie moglam lezec, cos mi do gardla podchodzilo, nogi podczas siedzenia sie trzesly, jak wstalam to sie nie trzesly, dusznosci czasem sie pojawialy, uczucie jakby cos mi do gardla podchodzilo i nudnosci, mialam tak przez jakis czas co okolo 2, 3 tyg, pozniej pol roku przerwy, zdarzylo sie to samo jeszcze raz, no i znow wczoraj w nocy ok 3 sie obudzilam, po chwili zle sie poczulam znowu uczuice jakby cos do gardla podchodzilo, strach, blada tez sie zrobilam, nogi znowu sie trzesly, , w zaladku "cos" latalo, nie moglam spac do 5.. 3x zasypialam, cos mi sie snilo, i po minucie sie budziam. czasem jak w nocy sie obudziam to wiedzialam ze za chwile pewnie, znow to sie wydarzy ale potrafilam sie uspokoic i zasnac.. wydaje mi sie ze to jakis problem psychiczny, ale nie wiem dlatego chcialbym sie poradzic, prosze o odpowiedzi.

Gość lijo
Spoko kochana. To tylko nerwica. Tez tak mam i to nie tylko w nocy. Pozdrawiam

Proponowałabym zrobic badanie cukru we krwi.Podobne dolegliwości miewają cukrzycy kiedy to spada im poziom cukru we krwi. Musisz koniecznie udac sie do lekarza bo tego nie można lekceważyć.

Gość ulaaaa
a spotkaliscie sie z czyms takim? mialam to raz w zyciu, w czasie snu obudzilam sie, bo poczulam bardzo silny bol w nodze (łydka) tak jakby ktos mnie bardzo mocno w nią uderzył, w jednym punkcie, ale promieniowalo po calej nodze, cos jakby skurcz, ale bez mrowienia, noga mi zdretwiala, nie moglam jej wyprostowac z bólu pozniej przez caly dzien bardzo bolala mnie noga, nie nigdzie sie nie uderzylam, przypomnialam sobie o tym dziwnym "bólu" w nocy takie uczucie jakby ktos mnie walnął łomem :| co to bylo?

Gość xxx--------------
do ulaaa. to typowy skurcz mięśni

Gość xxx--------------
do autorki kiedyś to by powiedzieli,że zmora Cię dusiła ale ja tego nie powiem bo nie wiem

Gość do psychologa z nią
ja tak mam z tym spaniem niespokojnym ataki nerwicy, paniki na różnym tle... ale trzeba żyć, leczyć się albo zapomnieć