Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina g.

znalazlam zdjecia swojego chlopaka z inna

Polecane posty

Gość ejooi
uuu bo napierwszej stronie POWIEDZIALAS ZE CHETNIE BYS SIE UPILA I TYLKO DLATEGO TEGO NIE ROBISZ BO CHCESZ BYC TRZEZWA JAK WROCI TWOJ LUBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 PROWOKACJA!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apostoł... dlaczego faetom nie przychodzi do glowy zeby poprostu nie zdradzac? Nie da sie tak, byc szczęśliwym z jedna kobietą?

Gość ejooi
ogolnie to napilabym sie ale chce byc trzezwa jak wroci twoje slowa kochanienka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mam nikogo zreszta pamietajcie ze mieszkam daleko od miasta, nie ma juz autobusow ani do miasta ani z miasta tu do mnie, taka wiocha tak wiem ze jego obecnosc bylaby koszmarem tez ale jego brak tez jest i jego obojetnosc na mnie po prostu strasznie jest tu samemu

no i co z tego boze swiety ze tak napisalam juz daj mi spokoj, teraz tez bym sie najchetniej upila i zasnela

Przede wszystkim nie podejmuj decyzji pod wpływem emocji. Postaraj się zrelaksować.. Kurcze nie wiem jak Ci pomoc, a bardzo bym chciala :/

Gość ejooi
BO TO PROWOKACJA DO CHOLERY!!!!! WTEDY JAK TO PISALAS JESZCZE NIE WYMYSLILAS CIAZY! ZRESZTA NIE TYLKO TEN TEKST O TYM SWIADCZY JEST ICH WIECEJ !!! NUDZISZ SIE??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i wyszło szydło z worka, a myślałem ze raczje się przyzna i będzie przepraszać i zachowa się jak facet, ale widać niebardzo szczerze współczuję :(

Kimiś... a dlaczego babolom nie przychodzi do glowy, zeby nie dawac na pierwszym spotkaniu, bo facet ma moze inna kobiete?? Na to już nie wpadłaś?? Czy może wpadłaś, ale uważasz, że stare powiedzenie o pijanej kobiecie Was usprawiedliwia??

Ja taka nie jestem, a Ty piszac to generalizujesz. Teraz widze, ze zrobilam to samo, ale \"sprowokowala\" mnie do tego wypowiedz Apostola

Poza tym uważam, że to ktoś będąc w związku powinien się pilnować i nie zdradzać, a nie osoba z którą ten ktos mial by zdradzic. i to tyczy sie zarowno mezczyzn jak i kobiet.

Do autorki. Nie wiedzial co zrobic, jak sie zachowac, dlatego zaczal atakowac Ciebie. Choc to w tej sytuacji zadne tlumaczenie, tym bardziej pocieszenie.

pisal mi dzisiaj smsy caly dzien, pisal ze mowil tak na zlosc, ze tamto co sie stalo to juz przeszlosc ale moze to przeszlosc dla niego bo dla mnie to dzieje sie teraz , boli teraz. Chce zeby bylo jak dawniej ale ja nie chce juz tak cierpiec, bo jak zrobil to raz to zrobi to jeszcze raz

Gość Dokladnie
"ktoś będąc w związku powinien się pilnować i nie zdradzać, a nie osoba z którą ten ktos mial by zdradzic. i to tyczy sie zarowno mezczyzn jak i kobiet." To tylko i wylacznie wina strony, ktora zdradza- nikt jej do tego nie zmusza!

zreszta jak sie kocha to sie nie rani drugiego czlowieka tak bardzo albo jak sie popelnia blad to sie robi wszystko zeby to naprawic a on dzisiaj na piwku z kolegami

pisze nawet dzwonil niedawno, pytal sie czy jutro mozemy porozmawiac ale ja czuje straszny zal do niego o to ze dzisiaj nie wrocil do domu rozmawiac

Gość do tej co robi se jaja
ale potrafisz ludziom robic wode z mozgu oni sie martwia i doradzaja a ty se jaja z nich robisz nieładnie tak!

znów ci sie nudzi ... i wymyslilas ze znow go przy tobie nie ma..a ty biedulka sama w domku i ubolewasz... dobre!!! Hehehe

Gość alibabkaqqq
do tej co robi se jaja- a ty taki głupi(a) czy tylko sobie jaja robisz

ale dajcie sie wrobic . zal mi was

Gość meryma

Gość meryma
kaROLINA , wydaje mnie sie ze on chce z toba jutro porozmawiac, ale tylko dlatego ze on chce juz z toba zerwac, przeprawsam ze to pisze, ael z tego co opisalas wczesniej, na to wlasnie wyglada, zreszta faceci tacy sa

to ja wczoraj powiedzialam ze to koniec, to po co dzisiaj pisze i dzwoni, pytal sie czy to naprawde juz koniec? mowil ze chce zeby bylo miedzy nami tak dobrze jak bylo do wczoraj, ze kocha mnie i dziecko, ze nie chce mnie stracic to chyba nie sa teksty na zerwanie

co wy ode mnie chcecie zebym napisala ze to prowokacja??praktycznie mnie do tego zmuszacie nie napisze tak nigdy bo to nie jest prowokacja, nie zmyslam tego i nikogo nie nabieram jezeli tak myslicie to nie wchodzcie tu i dajcie mi spokoj

heheh wkrecala was od poczatku , zaczyna sie gubic w tym wszystkim !!!!!! hheheh ale jaja...nabrala tyle osob nudzi sie jej, pewnie nie ma faceta i siedzi na kafe wymyslajac historyjke...