Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheehe

co sie ze mna dzieje?apatia, przygnebienie

Polecane posty

Gość eheehe

jak sobie z tym poradzic?jeszcze pare dni temu tryskalam energia a teraz?nie potrafie normalnie funkcjonowac, czuje sie strasznie, przygnebona, malo sie usmiecham, nie mam ochoty za bardzo z nikim rozmawiac, nie cieszy mnie slonce, nic mnie nie cieszy, czuje, ze czegos mi brak, a myslalam, ze te grsze dni juz nigdy mnie nie dosiegna, ze w koncu nauczylam sie zyc pozytywnie.. a moze to przesilenie jesienne?

Gość a może wiosenne
?:O

Gość eheehe
ble, oczywiscie, ze chodzilo mi o wiosenne, dzieki

Hej, a może w tym jest przyczyna, że samotną jesteś i potrzebujesz przytulacza ? Tak myślę, że jak zrobisz przegląd półek w szafie i zaczniesz przymierzać ciuchy na wiosnę to poczujesz się lepiej :) Całkowicie odradzam solarkę. Będzie dobrze :)

Gość eheehe
gmin-->tak jestem samotna, ale jeszcze niedawno mi to nie przeszkadzalo, a poza tym odrzucam wszytskich chlopakow, ktorzy sie mna zainteresuja;|nie potrafie sie zwiazacmowe, ze szukam odpowiedniego, ale ju sama nie wiem czy to prawda czy to wymowka dla samej siebie.dzieki za odezw

Gość eheehe
mandylia-->z czym mas ztak smao? ze zwiazkami czy jestes przygnebiona bez powodu?

Mam problem ze wszystkim... Czuję,że stoję w miejscu:o Jak się z kimś poznam(co to sie godny uwagi wydaje)po kilku dniach zauwazam w nim jakąś \"usterke\" i po znajomości:( I przygnebiona jestem tym wszystkim.Moze to okres przejściowy.Może mi przejdzie za kilka miesięcy:o