Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazwa firmy nietypowa

Tragedia! przez 6 lat lykalam tabletki z 3 dniowa przerwa a teraz nie moge zajsc

Polecane posty

w ciaze:O

juz rok po odstawieniu...i nic:O

lykalam tak bo mialam bardzo dlugie cykle i potem tak zostalo,lekarz nic nie mowil zeby inaczej lykac a ja teraz czuje ze to przez to nie moge zajsc:O Co prawda mam regularny okres ,ale sie boje,ze to przez to..

radze zbadzac sie badania ogólne poziom hormonów toksoplazmoze i cytomegalie i oczywiscie wybierz lekarza który ma cie prowadzic i znim wsyzstko ustal bo tylko on pomoże i znajdzie przyczyne ale oczywiszcie badania bedziesz musiała zrobic

dlaczego cytomegalia? mysle,ze to nie ma nic wspolnego...

Gość hormony tylko zbadaj
dlaczego cytomegalia? mysle,ze to nie ma nic wspolnego...lecz sie myszko sama!!!

Podszywacze wynocha stad!!!:O

Gość perpetua sobie
kolezanka poroniła...jak sie okazało juz po miała cytomegalie.... :-(

Gość elizaaaa
ja brałam tabletki 2 lata ... i przez nastepne dwa nie mogłam zajsc w ciążę moja znajoma bałam tabletki 8 lat i juz 5 lat sie stara o dziecko i ma problemy z owulacją

Gość ale co robic teraz
:(

własnie nie ma reguły ja też bralam tabletki 3 lata i po odstawieniu zaraz zaszłam w ciąże także tylko lekarz może powiedziec co masz robic

Gość ale chodzi mi o to
ze moze ta przerwa 3 dniowa jest przyczyna...lekarz mi tak kazal tak lykalam...:( Poszlam do innego to sie dziwil,ze tak tabletki lykalam z taka przerwa...

owszem troche dziwne bo na każdej ulotce przerwa 7dni nie zastanowiło cie to wczesniej????? przecież czytałas ulotke powinnas na samym początku zareagowac... owszem przerwa krótka i troche dziwne że ta kazał łykac... pierwszy raz sie spotykam aby ktoś tak brał a jestem farmaceuta..... moz powinnas sie udac do innego lekarza bo może ten coś pomylił

Gość ale chodzi mi o to
Sprawa wyglada tak,ze tamten lekarz co kazal tak lykac z 3 dniowa przerwa juz nie ma swojego gabinetu-gdzies przepadl (podejrzewam,ze przeszedl na rente) Mowil tylko,ze musze tak lykac zeby skrocic cykle :O ,fakty byly 50dniowe nawet. Robil badania krwi na watrobe bylo ok,wiec tak lykalam...teraz sie obawiam tego..

Gość a czy przed tabletkami
badałyście płodnośći ew możliwość zajścia w ciąże??? nie - ponieważ nikt takich badań nie zleca i są kosztowne nie ma więc opcji - że wyłącznie przez tabletki nie mozesz teraz zajść