Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tellmewhy

Ziola na zmniejszenie laknienia, sa takie??

Polecane posty

Gość tellmewhy

Znacie ten stan kiedy macie 39 goraczki i katar? Chce Wam sie wtedy jesc? Raczej nie. Czy sa jakies ziolowe specyfiki, ktore powoduja, ze nie odczuwamy laknienia i nie mamy ochoty na jedzenie?

Gość Puella Penicylina
Sa takie:) Moja mama pije regularnie. Nazywa sie to "Zioła na odchudzanie" - Ziołolecznictwo Bonifratrów . Nie wiem gdzie mozna to dostac, ale warto popytac. Takie zola pije sie trzy razy dziennie przed kazdym posilkiem. Podobno nie sa smaczne, ale mojej mamie smakuja (jej kubki smakowe sa specyficzne) i pija to jak herbate.Zaczela odkad jej znajoma schudla sporo.Nie odrazu oczywiscie ale schudla i chyba to sie liczy najbardziej.

Gość tellmewhy
Dzieki za odp. Tylko czy po tych ziolach nie chce sie jesc? Ziola na odchudzanie zazwyczaj pobudzaja trawienie i metabolizm i czlowiek odzyskuje apetyt, a ja nie chce odczuwac laknienia.

Gość Puella Penicylina
Zalezy jak bardzo Twoje kubki smakowe sa wrazliwe, dla wiekszosci nie jest to przyjemne doznanie i mysle ze po wypiciu czegos takiego nie ma sie ochoty na nic :D Bede probowac sama.. jutro.Opisze wrazenia :D