Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiemmmmmmmm

wtyczki i napiecie - kontakt - Anglia

Polecane posty

Gość pytam bo nie wiemmmmmmmm

jak to jest w Anglii , zabieram suszarke zelazko , a podobno wtyczki sa inne.

Gość nad nimenm
sa inne, maja 3 dziurki, ale wystraczy, ze w 1 wlozysz jakis patyczek.

oczywiscie mozesz wlozyc patyczek ale po jakim czasie popsujesz suszarke. lepiej kupic sobie przejscowke za funta i nie kombinowac

ludzie a w Polsce można kupić te przejściowki do kontaktu??????????????????????????? np w obi?

Gość tak naprawde
w Polsce kosztuja okolo 30 zl, tutaj w kazdym pierdolniku kupisz za funta. nazywa sie to ADOPTER

Gość to racja
mi sie suszarka zjarala :o ale przejsciowek tu w UK nie moglam znalezc-sa tylko dla anglikow wybierajacych sie za granice -czyli wejscie na trzy i wyjscie pasujace na polskie gniazdka a takich z wejsciem na nasze wtyczki i wyjsciem na gniazdka angielskie nie ma nigdzie suszarka sie zjarala ale mam jeszcze odtwarzacz dvd z Polski i trzeba by bylo go przelaczyc zanim zdechnie tylko ze juz nie mam pomyslow gdzie o ten adaptor zapytac

Gość te przelaczniki mozna kupic
wszedzie a najlepiej to bylo kupic na lotnisku po przylocie.

Gość te przelaczniki mozna kupic
aaa i nieslyszalam zeby od wkladania patyczka sie cos zjaralo my robimy jakiegos roku podlanczamy rozne rzeczy wlacznie z latopem i jeszcze sie nic nie stlo.a moze wy zostawiacie te patyczki po wcisnieciu wtyczki w kontakcie i przez to wam sie zjaralo czasem cos

Gość tak naprawde
naprawde tak ciezko kupic ten adopter za funta.przeciez one sa wszedzie

Gość to ja od tej suszarki wyzej
nie zostawialam patyczka :P a suszarka byla nowiutka bo niedlugo przed wyjazdem z Polski zepsula mi sie stara a gdyby mozna bylo WSZEDZIE kupic te adaptory to bym sie nie pytala czy ktos wie gdzie je dostac :P

Gość co za ciemnota
ludzie naprawde mozna je kupic wszedzie. w kazdym poundlandzie, pierdolniku ciapatowym,w tesco ,w sainsburym,w asdzie, w b&Q, w boots , w argosie .doslownie wszedzie. nazywa sie adopter i jest wszedzie.trzeba byc niezlym pierdola, zeby nie znalezc

Gość w polsce
w polsce taka przejsciowke kupilam za 6 zl w byle jakim elektrycznym sklepie, oczywiscie jak ktos szuka po marketach i innych to kupi za 30 a nawet 60 mi sie nic nie zjaralo wszyscy znajomi mamy na patyczki i jest ok a skoro nie umiecie znalezc w anglii to moze ktos wam przysle z polski to nie jest taka tragedia wydac 15 zl na paczke