Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katankka1

Zrobiłam sobie biust..

Polecane posty

Gość katankka1

Zawsze miałam straszny problem biustu zero nie B poprostu minimalny jak u dziecka nawet nie wiem czy to było A.Wkońcu w wieku 23 zrobiłam to..I jest super tzn operacja się udała ale mnie z tym zle..mam jakiegoś doła czuje się potwornie,że coś mam w swoim ciele co nie nalezy do mnie płacze i boje się boje się tak od 2 miesiecy że nagle coś się zepsuje że peknie przemieści się zrobią się 3 piersii.Ja chyba wariuje potrzebuje zkimś pogadać:-(

Gość wertyio
trzeba bylo wczesniej o tym myslec

Gość hiszpana walnij-to sprawdzisz
jakoś dzieła !!!!! :D

Gość PAMMELKA
ja mam sylikony i nie przypominałam sobie bym miala takie schizy:-)Już 5 rok i jakoś wszystko jest okey wyluzuj

Gość katannkaa
ja swojego nie miałam niestety..Musztarda może masz racje umówie się na poniedziałek z terapeutą..bo jak tak dalej pódzie oszaleje...

A wiela kces na tych cyckach zarobić? Bo dziecioków tym plastykim cheba karmić nie bedzies...?

Gość płaskkaaa
bardzo ci zazdroszcze jak bym miała kase też bym sobie zrobiła:-(

Gość Katanka11
tak ale boje się nawet spac że przycisne za mocno i coś pęknie..Boje się co bedzie jak urodze dzicko bo chce mieć..albo że zacznie mi sylikon wyciekać albo,że bedzie trzeba wyjąć bo implant się nie przyjmnie a po wyjeciu piersi są straszne dwa sflaczałe flaki..jestem skazana do końca życia do końca życia bede żyła w strachu

Gość Katankkaa
nie sąale ja dziecka i tak karmic piersia nie beda boje się tylko że piersi zrobią się okropne po porodzie.. Ja wiem,że jak dziecko ale wczesniej byłam tak zdesperowana brakiem biustu,że na wszystko patrzyłam optymistycznie w ogóle się nie bałam..Teraz dopiero mi się w głowie poprzewracało

No peeewno :) Sołtysowy syn se wszcepiuł silykony wew klate i bicepsy. Bo bedzie mioł branie na zabawie wew remizie. Tero nowet do rozrucanio łobornika sie nie nadajke. Bo mu ymplanty sie rozlejom :classic_cool:

Bo wy muśtarda mało wicie łogulnie. Dzieci nie kcom jeść sylykonu. Niezdrowy je. I niesmacny.

Ło sylykonie wim wsyćko. A ło dzieckach jesce wincy. Dziecki nie źrom sylykonu. Wim.... :classic_cool:

Rolnik-fascynująca znajomość dialektów polskich :D

Gość daia99
Rolnik-twoje wypowiedzi sa idiotyczne!!! Przestań pajacować!

Gość lalakuia
a gdzie robilas sobie biust? tzn. w jakim miescie? bo ja tez bym sobie zrobila, tylko kaske musze najpierw uzbierac :(

Gość katankka1
Ponadto wszczepiłam sobie zestaw długopisów w sutki. czy to nie będzie mi przeszkadzało podczas karmienia dziecka?

Gość zboczona starucha
No babie to nigdy nie dogodzi! A to za małe a to znów za duże czy tam co innego. Weź się w garść jak już zrobiłaś tą głupotę to już pogódź się z tym. Ja zawsze chciałam mieć mniejsze ale mówi się trudno, jakoś żyję z tymi balonami. Musztarda ma rację; pogadaj jeszcze z lekarzem o swoich obawach.

Gość Wredniak.
Lekarz chyba przeszczepił Ci przy okazji kawałek mózgu w miejsce piersi (zwykła oszczędność silikonu). :P