Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukaszzz

moja dziewczyna to typowa dama-

Polecane posty

Gość No kiedy bedzie ta twoja
NINA?

Gość bezeduraa
my nie chcemy z nia gadac bo nie lubimy takich ludzi co to wyzej sraja niz dupe maja!!!!

Gość łukaszzz
Przeczytałam i znów mi tułmaczy czemu nie chce i nigdy nie zgodzi się na milość francuską."Bo narzady płuciowe służą do czegoś innego...nawet mi pozwoliła iść do dziwki aby ta ją wyreczyła bo ona się brzydzi i mówi ze nei bedzie miała nic przeciwko jak jakaś dzifka ja wyreczy

Gość Problem masz
Znajdź sobie kochankę, a jeżeli to taka dama to ciągnij kasę od niej a potem rzuć, przynajmniej ja tak robie bo nie wierzę w miłość.

Gość kasssiiiiikkkkk
lukasz, nie zazdroszcze, moim zdaniem to nie wytrzymacie ze soba zbyt dlugo, bo czasem milosc to za malo, potem pojawia sie flustracja z twojej strony, pretensje do niej, niezaspokojone fantazje... z samej ciekawosci mozesz ja zdradzic :( choc nie mowie ze tak musi byc. Zycze ci powodzenia, widac ze fajny facet z ciebie, ona powinna to docenic...

Gość kamelia...
Trochę dziwnie-ja też bardzo się szanuję-ale chcę by w łóżku z moim narzeczonym było cudownie,namiętnie,czasem romantycznie ale czasem dziko...ale to jest tylko dla nas i nikt o tym nie wie... A sex oralny odpada tylko jak ona ma to robić czy Ty też masz jej nie sprawiać tak przyjemności?

Gość daia99
Do"'problem masz"- wlasnie takimi facetami jak ty , bardzo sie brzydzę!!! Co leniu nie potrafisz sam zapracowac sobie kasy, tylko wyciagasz ją od kobiety!!!? Wstydż się!!!!

Gość łukaszzz
alez ja kochanka mam :) to p.Edward,osiedlowy nurek :-p ale zato z jakim "sprzetem":classic_cool:

Gość dama dla rycerza
tak zachowują się damy- dziś mu damy jutro mu nie damy;)

Gość Dziwna ta twoja dziewczyna
ja tam ze swoim kochaniem tez lubimy byc czysci jak sie kochamy bo wtedy oboje wiemy ze jak najdzie nas na jakies figle to zadne nie poczuje przykrego zapachy z calego dnia np. jak mamy ochote na 69 :) dla mnie to nie problem bo kocham swojego misia i wiem jaka przyjemnosc mu to sprawia w dodtaku jak robie mu dobrze ustami i patrze mu sie w oczka:) zreszta sama tez lubie jak mi jezdzi tam jezyczkiem wiec dlaczego mialabym byc egoistka??:D:D:D pozdro ps.NINA fiutek Twojego faceta napewno nie gryzie :P:P:P:P

Gość syrenkka
jak to sie robi??

Gość sdas
wsadź jej fiuta w usta na siłe a potem zapytaj czy się podobało

Gość saebekkkkkkkkkkk
Moja dziewczyna też jest damą ( taką prawdziwą z tytułem ) i tak też się zachowuje savoir vivre to podstawa. Ale jest kobietą do tańca i do rózańca można z nią rozmawiać o wszystkim na każdy temat ma coś do powiedzenia i swoje zdanie (tak mówią moi znajomi). Poza tym jest bardzo ładna i ma niesamowite powodzenie ( to mnie wkurza) Bardzo dba o higienę. A w łóżku jest super, robimy to zawsze gdy mamy ochotę nie tylko w łóżku i nie tylko po kąpieli. Lodzika na razie też nie chce robić, ale powoli się przekonuje. Powiedziała ze też ją to kręci i chyba chciała by spróbować, ale potrzebuje jeszcze trochę czasu żeby się przemuc. Ja pooczekam. Ta twoja to raczej damulka nie dama bez obrazy

Gość saebekkkkkkkkkkk
ups sory za błąd