Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VVV

Mam krótki język,lekarz powiedział,że tego się nie da zmienić. Nici z całowania?

Polecane posty

Raz tylko próbowałem się całowac i zauważyłęm, że dziewczyna może wsunąć swój język do moich ust a ja nie mogę tak daleko sięgnąć.

Gość ryszarda_P
a podcięcie wędzidełka?

Miałem wykonane podcięcię wędzidełka. PRzedtem miałem jeszcze krótrzy ale nadal jest o wiele krótrzy niż u innych ludzi a całe wędzidełko zostało wycięte. Wtedy jak się całowałęm to było już po tym podcięciu wędzidełka. Przedtem to ja w ogóle nie mogłem wysunąc języka ani trochę z ust ale teraz nie jest wiele lepiej.

Gość gfhfgh
A jak głęboko dziewczyna mogła sięgnąć do twoich ust? (około)

Zrobicie dla mnie coś, bardzo was proszę, choć to głupio brzmi ale mogłybyści czy też moglibyście zmierzyć linijką na ile centymetrów jesteście w stanie wysunąć język poza wargi? JA zaraz zmierzę i napiszę tutaj.

Gość gfhfgh
Nie wiem czy mam krótki język ale więcej jak 4 lub 5 cm nie dam rady wysunąć z ust.

Na tyle głęboko, że czułem jej język w moich ustach, to było niesamowite ale zrobiło mi się przykro, że ja nie będę w stanie zrobić takiej przyjemności dziewczynie

Gość gfhfgh
nawet mniej gdzieś 3.5 cm po zmierzeniu

Gość ja wyciagam
na niecale 2 cm

ja zaraz zmierzę ale obawiam się, że ja to tan na 2 cm góra ale zaraz podam konkrety. co gorsza w przeciwienstwei do innych ludzi mój język nie ukłąda się w taki ostry czubek tylko jest taki płaski zaokrąglony nawet jak się nie wiem jak staram.

Gość gfhfgh
Z otwartymi ustami wejdzie trochę głębiej ale też nie za głęboko.

no ja na 2 cm ale on ma taki rozpłąszczony kształt a nie kształt stożka jak u innych ludzi. Tamta dziewczyna to miała chyba wyjątkowo długi język. Normalnie wsunęłą mi go bardzo głeboko

Gość lagunaaa
ludziska - większych problemów nie macie !?!?!

Gość gfhfgh
Też mi się tak wydaje, że ona miała długi język. Nie wiem czy to fajnie czy nie, chyba bez znaczenia.

pewnie dlatego sie tym martwie bo poza tamtym jednym razem sie nie calowalem i tak naprawde nie wiem czy to rpzekszkadza czy nie, jak przez mgle sobie przypominam ze chyba tamta dziewczyna wlasnie stwierdzila, ze to nie za dobrze ze nie moge wysunac bardziej jezyka

Gość mam dobra rade
zapytaj przyjaciela czy ci pomoze. sprobuj sie z nim pocalowac a on ci napewno prawde powie. zadna laska ci nie powie prawdy jesli by sie okazalo,ze masz jednak zbyt krozki jezor .

zamiast gadac tez zmierz i podaj wynik;p

Gość gfhfgh
Nie u wszystkich ludzi ma kształt stożka. U mnie zależy jak go ułożę, normalnie bardziej podobny do łopaty (sztychówki) z dwóch ztron zaokrąglonych, schodzących się do środka. A jak wydłużam to się ścieśnia. Za długi język też jest obleśny, nie chciałbym aby dziewczyna mogła mi go włożyć np. 8 cm w usta jak jakaś jaszczurka.

Gość gfhfgh
Ma obleśnie za długi.

Gość mam dobra rade
mi wychodzi ok 3-3,5 cm poza wargo jak max wyciagne. p/s z tym kolega to naprawde nie zartowalam.

Gość gfhfgh
Według mnie 2 cm jest ok. Facetowi język przy kobiecie do samego wkładania w usta nie jest aż tak bardzo potrzebny. Większą przyjemność jej sprawisz liżąc ją (bez przesady) jak swoją zdobycz np. po szyi czy w miejscach splotów nerwowych itp. + ciepłe powietrze.

Gość dziara
weź nie pierdol ja mogę wywalic nawet do 3,5 cm i co z tego jak mam za krótkie wędzidełko w kutasie zamienisz się

no to też możesz się zoperować

Gość za krótki język
no ja też niestety mam ten problem ;( tylko że jestem dziewczyną... jedyny plus chociaż wiem, że i tak nie mogę sprawić chłopakom takiej przyjemności, jak robią to inne dziewczyny ŻAAAAAL

Gość wielki jęzor
5 cm ale to max wyciągniecie dalej nie da rady chyba że trening na rozciąganie