Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babiszon w potrzebie

Czy na kolor CIEMNY BRĄZ Excellence Loreal mogę położyć jakiś jaśniejszy kolor??

Polecane posty

oczywiście jak już porządnie się "spierze"? Czy chwyci mi na przykład JASNY SZATYN albo SZATYN?

Nikt nie wie???:( ja nie mogę nosić tak ciemnego koloru, bo mi po prostu nie pasuje:O

Gość grouwl
Farby Excellence zmywaja sie ze hej wiec nic sie nie martw, ale nie radze nakladac odcienia "szatyn" bo to zielono-szare nie wiadomo co (przynajmniej u mnie) juz lepiej jakis taki orzechowy braz czy jasny braz. A tak wogole-mam wlosy za ramiona, geste, musialam uzywac do farbowania 2 farb czyli koszt 50 zl, fryzjerka-ma wlasny salon, zadna siec, farbuje mi wlosy farbami Ce-Ce, scina i uklada za 45 zl, moze warto poszukac kogos takiego? :-)

Dzięki wielkie:) czyli wyjdzie mi jaśniejszy kolor, mam rozumieć? może być i brąz byleby był jaśniejszy od tego koloru, bo ten ciemny brąz Loreala to prawie czarny:O

Gość grouwl
ja Ci radze troche poczekac-raz, ze te farby sie zmywaja, dwa-daj wlosom troche odetchnac, trzy-wspomagaj zmywanie sie przez mycie szamponem przeciwlupiezowym. Dopiero jak sie ta farba zmyje i wyblaknie to naloz jakis jasny braz, jak to zrobisz teraz to naprawde nic nie pomoze i tylko na odrostach (ktore pewnie masz minimalne) zlapie wlasciwy kolor

Farbowałam włosy dokładnie 3 tygodnie temu, ale szczerze mówiąc to jak inne dziewczyny narzekają, że kolor im się nie trzyma długo tak mnie ten kolor zupełnie się nie spiera:( Wytrzymam w takim razie jeszcze z miesiąc, ale czy po takim okresie mogę śmiało farbować na jaśniejszy kolor i chwyci mi on? nie chciałabym żeby okazało się iż jestem na przykład RUDA:O