Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nikitanails

Czym usunąć żel z lampy????

Polecane posty

popaprałam lampe zelem w srodku, ktory utwardzil sie czym moge to usunąć???? pomóżcie prosze...

Gość ktoria33
w sumie lampa w srodku nie jest odtłuszczona wiec powinno ci ładnie zejsc w momencie podwazania np igłą spróbuj podwazyc czyms ten zel

dzieki musze sprubowac. kolezanka mowila mi zebym cleanerem sprobowala ale nie dalo sie a emi o plynie do zciagania tipsow, takze zobaczymy. napisze wam czy sie udało :)

sprubój płynem do przemywania masy lub odtłuszczaczem mi się to sprawdza.i ładnie schodzi

Gość anesze
Do: Madzia_3_miasto A co jej da wsadzanie palców do acetonu? Lampa od tego się sama nie wyczyści. A Ty spróbuj może atyczkiem drewnianym delikatnie zdrapać lub rozpuścić jakimś płynem, którego używasz do tipsów (aceton, zmywacz do paznokci...)

Gość Studio pięknych dłoni GOLDEN N
Spróbuj spiłować żel pilnikiem tylko uważaj na folię.Powodzenia i daj znać jak poszło może jeszcze coś doradzę

hej. dziewczynki spiłowałam ten żel z lampy a reszte clinerem ztarłam, odeszło bez problemu. lampe i tal zprzedałam i kupiłam sobie z wyciaganą półką :) dzieki i pozdrawiam!!!