Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racjaaa

Kawaly o Polakach

Polecane posty

Gość racjaaa

Kolekcja Polish jokes rosnie w sile. Juz nawet Wlosi sie z nas smieja. Polak to wg nich idiota i brudas. Jeden z kawalow zmusil mnie do refleksji: Dlaczego Polacy nie bawia sie w chowanego? - Bo nikt by ich nie szukal. Tak sobie mysle, ze jak nas widza, tak nas pisza. Zasluzylismy sobie na taka opinie.

Gość WIELKA RACJAAAA

Gość racjaaa
Troche mi przykro, ze juz nawet italiani maja o nas takie zdanie, bo w Polsce przeciez lubi sie Wlochow, ale coz sama widzialam polskich turystow we Wloszech; darli mordy na cala ulice

niech oni spojrza na siebie ci wlosi. ja ostatnio przenioslem sie z banku z wloskim kapitalem bo im nie ufam i nie powierze swoich pieniedzy. bo to oszusci , chamy i brudasy. i co czeste na poludniu analfabeci.

Przecież porównujac wiedze przecietnego Polaka do wiedzy np Anglika, Amerykanina...to Polacy są na wysokim poziomie...przeciez juz Dzieci w podstawówce znaja j dobrze mapę ,a taki Amerykanin nawet nie wie gdzie Polska leży..... a jesteśmy wkoncu ich najważniejszymi \"partnerami\"w wojnie, to straszne....

Gość racjaa
Mietek...masz racje. Mnie Wlosi pytali, gdzie lezy Polska, bo poza Francja i Niemcami nic innego nie potrafia znalezc na mapie Europy. To wszystko prawda, ale chamstwo Polakow przekroczylo wszelkie granice. Dla nich Polak to taki Albanczyk, albo Rumun. Zero roznicy

{ Przecież porównujac wiedze przecietnego Polaka do wiedzy np Anglika, Amerykanina...to Polacy są na wysokim poziomie...przeciez juz Dzieci w podstawówce znaja j dobrze mapę ,a taki Amerykanin nawet nie wie gdzie Polska leży..... a jesteśmy wkoncu ich najważniejszymi \"partnerami\"w wojnie, to straszne.... } { światem rzadzi pieniadz a nie inteligencja i wiedza. dlatego przegrywamy. } :D Śmieję się bo waszym zdaniem na głupocie powstało najbogatsze państwo świata. Cóż.. nic dziwnego że się z nas śmieją.

slusznie zauważasz Myrevin. najbogatsze państwo świata powstalo bo rządzili nim tylko najmadrzejsi i najbogatsi . byl zawsze tam zdrowy ustroj spoleczny , w ktorym tylko elity prowadzily polityke a reszta ja wykonywala. a u nas im glupszy tym wiecej ma do powiedzenia. kto rano wstaje ten rzadzi. no i ta pseudodemokracja 10 glupich stanowi wiekszosc i rzadzi 5 madrymi.

Gość liberal-Europejczyk
wogole po co narody wszyscysmy jednakie wEuropie w raju tym zjednoczonym.

Gość totalna głupota
Mieszkańcy zaścianków, kto Wam wmowil, że jesteście głupi i brudni? Jak pojeździcie trochę po świecie to spotkacie: brudnych i głupich Niemców, oszustów Francuzów, oczywiscie kloszardów też, którzy śmierdzą i śpią na lawkach, upijających sie az do zwalenia pod stół skandynawów i durnych jak stołowe nogi mieszkańców USA. Wszystko zależy w jakich kręgach sie znajdziecie. Poprawcie sobie samopoczucie, wyszorujcie się mydlem od stop do gółw, poczytajcie trochę historii, geografii,podręcznika dobrych manier, a napewno nie będziecie obiektem durnych zartów w tym wspaniałym zachodnim świecie.