Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytalska 21

co mam z tym zrobić prosze o rade bo nie wiem co wy byście z tym zrobili

Polecane posty

Gość pytalska 21

otóż dwa dni temu dowiedziałam sie od mojej kolezanki ze jej ktos powiedział ( ta osoba chce byc anonimowa) ze jedna z dziewczyn z mojej klasy zrobiła jakąs śmieszna liste osób która ma dostać wpierdziel i jak sie okazało ja jestem na niej na drugim miejscu a moja kolezanka na trzecim co powinnam z tym zrobić źródło jest wiarygodne bo ponoć ta osoba widziała ta liste na własne oczy i jak sie dowiedziała to to ma sie wydażyc w kwietniu jak sie skonczy szkoła ( jestem w klasie maturalnej dla dorosłych) powiedziano mi kto to zaplanował ale najdziwniejsze jest to ze nie mam zatargu z ta osobą nawet bardzo czesto pozycza odemnie zeszyty z zadaniami i lekcjami przyznam sie ze jestem dośc spokojną osobą i troszke sie tego przestraszyłam powiedziałam o tym rodzicom ale oni nie wiedza jak powinnam sie do końca zachowac bede wzeczna za rade

Gość bez_przesady
moze po prostu ta dziewczyna jaja sobie robi :P jakby rzeczywiscie chciala ci spuscic lanie to trzymalaby to raczej w tajemnicy nie?

Gość pytalska 21
no na początku tez tak myslałam ale jak znam ta osobe i domyslam sie komu ona to pokazała to one dosc dobrze ze soba sie trzymaja rodzicom powiedziałam ze jak któregoś dnia nie wróce ze szkoły to maja podane imię i nazwisko tej osoby ale jak juz pisałam ja strasznie sie wystraszyłam tego nawet chciałam powiedziec tej osobie co niby to zaplanowała ze jak przyjdzie znów pozyczyc zeszyt to jej poprostu powiem ze wsumie to nie wiem czy moge ci pozyczyc bo słyszałam ze jestem na twojej liście ale obawiam sie ze to ja jeszcze bardziej rozwścieczy a o tej dziewczynie słyszałam ze pochodzi z niezbyt dobrej rodziny a ty tam nie podszywaj sie bo to powazny problem

Gość tellmewhy
Nie wiem co Ci poradzic, ale moze na wszelki wypadek kup sobie gaz pieprzny??

Gość porada
ty tez sobie zrob liste i bedziecie kwita :D

Gość pytalska 21
niby chciałam isc do nauczycielki jednej sie poradzić ale sama ie wiem bo boje sie ze ona zrobi alarm i afera gotowa a przeciez ja tej listy nie widziałam ale mimo to czuje respekt jak ide do szkoły bo nigdy nie wiem czy z niej wróce a tamta dziewczyna ma takie znajomości ze lepiej nie mówic

Gość tellmewhy
Ale czy ta dziewczyna Cie nie lubi? Jest jakas lumpiara??

Gość pytalska 21
no własnie nie wiem nigdy tego nie okzaywała ze mnie nie lubi zreszta bardzo zadko ze soba rozmawiamy ale wyaje mi sie ze ona chciałaby miec nad wszystkimi władze nieraz nasmiewa sie z innych dziewczyn w klasie a to ze tamta jest za chuda a to ze tak m=kiwa głowa poprostu szuka zaczepki ja sie do niej nie wtracam nigdy z nia zatargu nie miałam a tu prosze teraz po tym jak sie dowiedziałam to przypomniałam sobie ze jak otatnio szłam do tablicy liczyc zadanie to cos tam szeptała do swoich kolegów i tak sobie skojazyłam ze mogło byc o mnie ale ja jej nic nie zrobiłam i tu o to chodzi

Gość pytalska 21
a co do lumpiaaru to nie wiem jak mieszka ale kolezanki chłopak mieszka niedaleko jej domu i ona wychowała sie w rodzinie gdzie jest ok 9 dzieci a ona jest najmłodsza i jest wylulana a do tego to jej rodzina nie ma zbyt dobrej opini ale ja nic nie moge powiedziec bo nie znam tego pisze tylko to co mi powiedziano

Gość ghougg
zieeeeeeeeeeeeeeeeew, ten tematjuż tu był kiedyś

Gość pytalska 21
nie wiem czy ten temat juz tu kiedyś był moze ktoś miał podobny problem do mojego ja napewno pisze o tym pierwszy raz i nie zeby sie chwalić czy dla wygłupów tylko po to by uzyskać rade

Gość pytalska21
Ale Was w konia zrobilam ciule ! Wymyslilam se glupi topik , a Wy baranie lby odpisujecie !