Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie kto wie

co mam zminic, żeby było dobrze?

Polecane posty

Gość kto wie kto wie

studiuje zaocznie. nie pracuje. mieszkam z rodzicami i siostrami. mieszkam na wsi. mój dzień wygląda mniej więcej tak... wstaję 8-9 rano, sprzątam podłogi, zmywam naczynia, kąpie i ubieram się. Przed tym wszystkim wlaczam komputer i muzyczki słucham. Większość czasu na komputerze spędzam :O Czasek wyjde na spacer, poczytam książke, obejrze tv albo spotkam sie z kolezankami. Nie mam żadnego hobby :O Ja już dłużej tak nie wytrzymam :P bo to moje zycie strasznie nudne i przewidywalne sie robi :( a i nie mam chłopaka :P

Gość tojato ja
tez tak kiedys zylam , potem cos sie zmienilo bo zaczelam pracowac, ale i tak nuda wracalam do domu po 15 i komputer, teraz siedze za granica i jest mi ok:)

Gość autorko
czy obcy ludzi mają ci zycie organizować??

Gość kto wie kto wie
nie :P ale może jakieś pomysły na spędzenia czasu wolnego, którego przecież mam baaaardzo, baaaaaaaaardzo dużo.

Gość znajdź sobie pracę

Gość kto wie kto wie
ale to nie takie proste, bo jestem ze wsi już mówiłam. zaledwie 4 tysiące mieszkańców, o prace trudno :( próbowałam już, nawet w innych miejscowościach i nic.

Gość wyjdź za mąż

Gość kto wie kto wie
może dziś się dokladnie umyję i pojde na dyskotekę - tam Zdzisiek bedzie z winem a on ogromnie na mnie napalony.

Gość Bum Boom
Prawie tak samo żyję jak Ty. Mi się nigdy nie nudzi. Mam swoje zainteresowania, po południu ćwiczę, buszuję po sklepach, ciucholandach, dbam o swoją cerę, chodzę na spacer z kumpelami i przyjaciółką, spotykam się z nowymi chłopakami z czatu, piszę pracę magisterską itp. To straszne, że Tobie się nudzi.

Gość kto wie kto wie
nie znam żadnego Zdziśka- pudło :P właśnie może też się za ćwiczenia wezmę ;) przydałoby się trochę zgubić. areobik, rower, może biegi, hmm? :) u mnie nie ma tak dużo sklepów, żeby po nich codziennie buszować :O a większosc kolezanek studiuje dziennie gdzies daleko:(

Gość kto wie kto wie
jeszcze nie znam Zdziska ale Józiek mie mowil , że Zdzisiek jurny jest i obdarzony szczodrze. tylko mowil Józio bym sie wreszcie porzadnie domyla.