Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziki dzik

Szybko się nudzę...

Polecane posty

Gość dziki dzik

I jest mi z tym dobrze :D Spotykam się z facetem 3 miesiące. Na początku na samą myśl o spotkaniu przyspieszał mi puls i uginały sie kolana ;) Na jego widok to samo ;) Właśnie dzwonił czy w czwartek byśmy na imprezę nie poszli, ja wstępnie się zgodziłam, ale... Tak sobie siadłam i stwiedziłam, że ja chyba niekoniecznie mam ochotę go ogladać ;) I że wcale się nie pogniewam jeśli w czwartek coś mu wypadnie i trzeba będzie spotkanie przełożyć - bo jak nic mu nie wypadnie, to będę go musiała jawnie spławić :D Nie jego pierwszego i nie ostatniego zapewne, bo ja tak mam cały czas... Generalnie, mam szczeście do super facetów, często poznaję nowych. I jak na złość, zdecydowana większość z nich chciałaby stałego zwiazku. Ja może też bym chciała, ale bez względu na to czego ja bym chciała, to moja paskudna natura każe mi się szybko nimi znudzić ;) Bez względu na to jaki super by nie był - 3 miesiące i hasta la vista, baby :D Próbowałam sie ustatkować trichę na siłę, licząc że sie uspokoję i przyzwyczaję - nic z tego, nie dało rady :D Nie powiem żebym była z tego powodu nieszczęśliwa ;) Bo życie mi się toczy całkiem interesująco i emocjonująco :D A może są tu jeszcze jakieś dziewczyny z takim charakterkiem? ;)

Gość dziki dzik
A niechby i ponieśli - od tego się nie umiera a zawsze to jakieś nowe doświadczenie :D