Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielica 69

masturbacja za plecami ukochanego.

Polecane posty

Gość anielica 69

sluchajcie dziewczyny mam pytanie czy masturbujecie sie za plecami ukochanego.jestem w zwiazku bardzo kocham swego meza.kochamy sie czesta lecz jeszcze nigdy z nim nie mialam orgazmu.probowalismy roznych metod.i nic.myslalam juz ze jestem oziebla,mam cos z pochwa i takie tam.doszlo do tego z e mialam coraz mniejsza ochote na seks.po kazdym wspolzyciu bylo mi smutno ze nie mam orgazmu.moj moz bardzo sie tym przejmowal.raz jednak zaczelam sie piesci pod prysznicem tak z wyklej ciekawosci byla mi nieziemsko przyjemnie.potem sprobowal drugi raz i dostalam kosmicznego orgazmu.nawet sama w to nie wierzylam.w pierwszej chwili oszalam z radoci ze jednak wszystko ze mna wporzatku. nie opowiedzialam tego mezowi bo wiem ze bylo by mu przykro ze on sam nie doprowadzi mnie do rozkoszy.ukrywm to przed nim i mam wyrzuty sumienia ze robie to za jego plecami .

Gość taka sobie jednaa
...a kogo to obchodzi...

Gość anielica 69
nie wiem czy mu o tym powiedziec.z drugiej strony moze bedzie lepiej jak nie powiem.raz probowalam z nim pogadac i zapytalam co mysli o masturbacji.powiedzia ze bylo by mu przykro bo jestem jego kobieta i nie wyobraza sobie tego ze moge sama sie masturbowac.chce przestac ale jest mi tak zajebiscie przyjemnie jak nigdy dotad.nie wiem co zrobic.kocham go szalenie , ale sama tez chce czerpac radosc z seksu.

Gość anielica 69
co o tym myslicie kobietki.

Gość jakdobrze
mysl o sobie i sie baw.

Gość anielica 69
ale ta nie faire w stosunku do mojego meza,mie by bylo przykro gdyby to robil za moimi plecami.

Gość ja tez sie
masturbuje za plecami ukochanego nie uwazam tego za cos zlego nie zdradzam go przeciez.tylko sie masturbuje myslac o nim chce zeby kiedys bylo mam zajebiscie razem

Gość jakdobrze
a myslisz,ze on tego nie robi?????:D:D:D:D

Gość a myślisz
że on tego sam nie robi ? obudź się życie to nieje.ba.jka. zamiast dywagować pokaż mu jak ma Cię pieścić, albo następnym razem sama go zaciągnij pod prysznic i pokaż mu co i jak ma robić, na pewno mu się spodoba to jak reagujesz jak masz orgazm

Ja czasem robie to sobie sama palcem przy seksie z moim facetem bo inaczej jak oralnie albo pieszczac narzady zewnetrzne. Krótko mówiąc nigdy nie miałam orgazmu pochwowego i czasem wątpe czy on naprawde istnieje! powiedziałam o tym mojemu facetowi, robi to ze mną ta żebym doszła tak jak potrafie:) ale to moja historia, nie wiem jak zareagowałby twój facet.

Gość anielica 69
moj maz wie ze nie mialam nigdy orgazmu.a o masturbacji wypowiadalam sie negatywnie a tera zawsze to robie gdy zostaje sama.chyba oszalal by jak by sie dowiedzial poczulby siie oszukany i zdradzony:-(

Gość anielica 69
a wy faceci jak bysie sie czuli gdy dowiedzielibyscie sie o ty ze wasza zona to robi gdy was nie ma w domu.

Gość ja po masturbaji
zaczelam byc bardziej napalona i wiecej czuc.chce sie czesciej kochac a swiat wydaje mi sie piekniejszy.ludzie robcie to najczesciej. i bierzcie od zycia najwiecej:-)

łoo matko to masz dziwnego męża , skoro tak reaguje na twoje zabawy , chyba faceta powinno to jeszcze bardziej nakrecic ze jego kobieta sie bawi sama ze soba. zdobadz sie na odwage i mu powiedz i pokaz co ma robic zeby cie doprowadzic. tak na marginesie ja przezywam orgazm z moim facetem co nie znaczy ze nie masturbuje sie gdy go nie ma, mowie mu o tym otwarcie a wrecz nakrecam bo jego strasznie podnieca gdy opowiadam ze szczegolami co robie.

Gość moj maz ma
mniejsza ochote na seks wiec musze sobie jakos radzic.nie chce go zdradzac z kims innym wiec pomagam sobie jak moge.masturbacja to cos maturalnego ludzkiego.bo jak czlowiek ma nauczyc sie swego ciala jak nie poprzez masturbacje.

my byśmy chcieli żeby masturbowała się przu nas. A poza tym dlaczego nie nauczysz swojego faceta jak ma Cię do orgazmu doprowadzać. Weź go po prostu za rękę i pokaż. Jeżeli Twoje palce mogą dać Ci rozkosz to jego chyba też. No nie?

przeczytaj obszerny topikz dn.9 .02 temat : \"on ma orgazm a ja nie\", moze on ci cos pomoze.Jezeli ci mastrubowanie sprawia przyjemnosc to nie ma nic w tym zlego.

Życie po zyciu- nie zawsze palce faceta doprowadza cie do orgazmu, czasami sama zrobisz to lepiej, ale oczywiscie masz racje ,zeby razem probowali rozwiazać ten problem.Najwiekszym wrogiem rozkoszy ,są niedomowienia i najzwyklejszy wstyd.Jezeli czlowiek nie pozbedzie sie tego nigdy nie bedzie w pelni usatysfakcjonowany.

Gość Cotojest
A tam powiedz mu to może on Cię wyręczy i potrzyma prysznic albo Ci wsadzi paluszek ;)