Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieudacznik

Dlaczego korzystam z usług prostytutek

Polecane posty

Gość nieudacznik

Mam dzisiaj podły humor i chciałem się wygadac na tym forum. Otóz jestem nieatrakcyjnym facetem, do tego strasznym nudziarzem i tak naprawdę niczym nie moge zaimponowac kobiecie. Nigdy nie miałem tez dziewczyny. To znaczy kiedys nawet próbowałem 2 razy poderwac rózne dziewczyn ale robiłem to tak nieudolnie, że skończyło sie totalną kompromitacją. Od tamtej pory dałej sobie spokój. Mimo, że taki ze mnie nieudacznik to jak każdy facet mam swoje potrzeby i dlatego od prawie 10 lat regularnie korzystam z usług prostytutek. wiem, że zaraz pewnie napiszecie, że to niemoralne, że jestem świnią itp. Może i macie rację ale jakie mam inne wyjście. Nie każdy jest przystojny, nie każdy umie wstawić fajną gadkę żeby poderwać dziewczynę wreszcie nie każdy ma w sobie to coś. Ze mnie sa takie ciepłe kluchy. Powiedzcie szczerze dziewczyny czy któras z was chciałaby miec takiego faceta. Oczywiście jest to pytanie retoryczne pewnie że nie. Każdy natomiast zdrowy facet ma pewne potrzeby seksualne i musi je jakoś zaspokoić. Co mam robić gwałcić? Dla mnie korzystanie z usług prostytutek to po prostu mniejsze zło. Niestety świat nie jest idealny i czasami trzeba dokonywac trudnych moralnie wyborów. Chodzenie na dziwki daje mi mozliwośc uprawiania seksu z naprawdę atrakcyjnymi kobietami na co w normalnym zyciu nie miałbym najmniejszych szans. Gdybym nawet jakimś cudem poderwał jakaś dziewczyne byłaby to pewnie jakas brzydula desperatka, której nikt nie chce. Dobra kończe bo za bardzo się rozpisałem. Wiem, że to co robie to nie powód do dumy ale nie mam poczucia winy. To nie moja wina, że jestem jaki jestem. Każdy orze jak może.

Gość nieudacznik
Ale jaka prawdziwa nie :)

Gość yujjjj
Radze ci skorzystać z poradnictwa psychologa/psychiatry (nie odbierz tego że próbuje się z ciebie nabijać)

Gość nieudacznik
Ale po co mi psycholog?

Gość semp_milosci
ja też korzystam regularnie z usług prostytutek, ale kieruje mną chęć przeżycia różnych doznań.Z jedną i to dosc konserwatywną w sprawach seksu żoną jest to niemożliwe.

Gość yujjjj
Poto ci psycholog żeby przeanalizować przyczyne twoich niepowodzeń w życiu społecznym i erotycznym Brak jakiekolwiek (obecnie i w przeszłości) dziewczyny, niechęć (a wręcz można wywnioskować z tekstu że strach) przed nawiązywaniem kontaktów z płcią przeciwiną, i opiera swojego życia erotycznego na prostytutkach- To niejest normalne Może to jakiegoś rodzaju fobia społeczna Ale tak czy siak twierdze że psycholog jest ci niezbędny

Gość rzeczywiscie
PRZEGRAŁEŚ ZYCIE KOLES!!!:d:d

Gość nieudacznik
Psycholog nic tu nie da. Po prostu jestem jaki jestem, nie mam żadnych atutów wobec kobiet i to jest przyczyna mojego chodzenia na dziwki. Zresztą ja się wcale nie żalę. Trudno jest jak jest. wiem, że nigdy nie założę rodziny ale takie chodzenie na dziwki tez ma swoje plusy. Dzieki temu mogę poznac wiele naprawde ślicznych dziewczyn. Normalnie nawet by na mnie nie spojrzały a za pieniążki zrobia co tylko mi się podoba i to z usmiechem na ustach :D

Gość nieudacznik
I nigdy nie protestują, że podczas zbliżeń przebieram się za morświna i rzucam w nie zużytymi kondomami zebranymi pod oknami akademika :)