Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zegarynka82

czy obrączki piaskowane sie ścierają?????

Polecane posty

Gość zegarynka82

mamy wybrane obrączki....piaskowane z trzema paskami gładkimi ....ale koleznaka mi mowiła ze sie i tak szybko scieraja i za jakis czas będą gładkie i brud mi poosiada w miejsce piaskowania....czy to prawda????

znajom miała tzw matowane jakies 4 lata temu ... teraz są gładkie jak zwykłe - szkoda płacić za coś co i tak sie zetrze kup od razu gładkie . Ja mam łączone białe z żółtym - gładkie . Są ładne :)

Gość nie prawda i tyle
my mamy z mężem piaskowane (tzn w środku pas piaskowanego białego złota a po brzegach błyszczące białe) i nic się nie dzieje. Podobno po kilku dobrych latach się ścierają ale wtedy można dac na kilka tyg do odnowienia a dobre salony wykonują to gratis. Czy to problem? Poza tym takie obrączki są śliczne i żaden brud nigdzie nie wchodzi. Mam już jakiś czas więc wiem a obrączek nie ściągam wcale (no może jak ciasto wyrabiam i to też nie zawsze) i nie pamiętam żebym miała brud w rowkach, które są takie wąziutkie że nawet paznokcia tam nie wsadzisz. Te rowki nie są przeciez takie jak na zdjęciach w necie. Je dopiero po przyjżeniu się z bliska widać ( po prostu minimalne). Dodatkowo obrączki błyszczące szybko będą zjechane tzn dużo rys będzie widać a na piaskowanych nie widać tego tak. Ja polecam zdecydowanie piaskowane: kupiliśmy i jesteśmy bardzo zadowoleni:-)

Gość nie prawda i tyle
kupiliśmy w kruku i po 3 lub 4 latach jeśli się zetrą to damy je do ponownego piaskowania (za darmo) i będą jak nowe.

Gość onauk
moja po roku sie starla:((

Gość mir123bych
wiec wychodzi na to ze i porządne piaskowane są porządne:) ja naarzie obrączki nie mam !

Gość nie prawda i tyle
zależy jakie kupisz (bo jest różnica w tych za 300 zł i tych za 1000 zł) i od eksploatacji ale mi się jeszcze nie wytarły chociaż pół roku minęło. Moja kuzynka ma też piaskowane już 1,5 roku i tez ma ładne wciąż.