Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sodoma i gomora

ORGAZM JAKI ON JEST

Polecane posty

Gość sodoma i gomora

Napiszcie mi prosze co odczuwacie podczas orgazmu jaki on jest i jak wyglada.bo juz sama nie wiem czy go przezylam czy to jeszcze nie to.byc moze jesli napiszecie co odczuwacie i wszystkie reakcje beda podobne to znaczy ze to wlasnie jest TO.

Gość ktos go przezyl
jak on wyglada co czuliscie jak zachowywalo sie wasze cialo.

Gość misia8644
Jeżeli przeżyłabyś orgazm to wiedziałabyś, że TO było TO. Jest to tak niepowtarzalne, że nie da się tego opisać.

Gość sodoma i gomora
chyba przezylam bo nie moge zapomniec tego uczucia ale zastanawiam sie czy moze orgazm to cos bardziej intensywnego prawdziwy odjazd.

Gość sodoma i gomora
ale co dokladnie czuliscie.

no to ja jeszcze raz innymi słowami spróbuje ci to wyjaśnić : przeżywająca orgazm przeżywa to co ty \"dokładnie poczujesz\" jak go przeżyjesz i nie martw się na pewno nie przegapisz ;-) no i wtedy opiszesz sobie jak już tylko chcesz 😘

Gość kukusia pani p
ja nigdy nie mialam orgazmu i bardzo jestem ciekawa jak on wyglada.co kobieta wtedy czuje.ale szanuje to ze nikt niechce opisac co czuje.to inntyma sprawa.

to się nas nie pytaj tylko sprawdź jak to jest !

Gość doświadczonaDDDDDDDD
He he :D Serce Ci wyskakuje z płuc, oczy nic nie widzą choć patrzą, ciśnienie masz jak rekord prędkości formuły 1, drżysz jakby Ci było zimno choć jest Ci gorąco i ogarnia cie tak wielkie szczęście że chce Ci się płakać i czasem płaczesz:D Wystarczy czy coś jeszcze dopowiedzieć????

....Na krótką chwilę przed spełnieniem kochankowie, czują, że zalewa ich fala zniewalającej rozkoszy, której nie sposób już powstrzymać, która musi eksplodować. Ale samo szczytowanie to fenomen tak skomplikowany, że - mimo wielu badań i naukowych rozpraw - wciąż pozostaje reakcją nie do końca wyjaśnioną i nieco magiczną. Ustają nasze oddechy, serca chcą wyskoczyć z piersi, przestajemy na jakią czas widzieć, słyszeć, odbierać zapachy, po wszystkich zakamarkach ciał rozlewa się obezwładniające ciepło. Zdarza się, że na chwilę tracimy kontakt z rzeczywistością. Przeżywamy orgazm, tę... Cytat z http://www.omilosci.pogodzinach.net/start.php?name=omilosci&file=article&sid=21

a co ? może ktoś szykuje jakiś arcy ciekawy artykulik do gazetki dla nastolatek? albo jakiejś innej \"poczytnej\" :-D

Gość doświadczonaDDDDDDDDD
Aaaaaa i nieraz potem sie jeszcze przez jakiś czas nogi trzęsą:D

Gość zaden nick nie wchodzi
nie da sie opisac..po prostu odlot na maksa..:))

Gość sodoma i gomora
To ja chyba jednak nie miałam orgazmu tylko biegunkę :(

Gość Wredniak.
Orgazm (u kobiet) to takie kłucie w lewym łokciu (no chyba że któraś jest mańkutem, to wtedy w prawej). Trudno tego nie rozpoznać. :P