Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoneczko_na_wiosnę

Strach jakiego NIGDY nie znałam!! POMOCY !!

Polecane posty

Gość Słoneczko_na_wiosnę

Pisze do Was ponieważ kompletnie nie wiem jak wytłumaczyć swoje zachowanie i co ze mną jest nie tak :( Mam prawie 20 lat i jestem w stałym, ponad rocznym związku. Postanowilismy z chłopakiem rozpocząć współzycie ( wczesniej poznawalismy swoje ciała dzieki Pettingowi). Wszystko było ok, poszłam do ginekologa, dr. przepisała mi CILEST , chłopak tez się zabezpieczył i teraz czekam na okres zeby zacząć brac tableki ...iii... :( właśnie jesty jakieś ,,I" :( ...ja nie jestem pewna czy chcę ! Tzn. kocham mojego chłopaka i wiem, ze On mnie tez, jest nam razem cudownie io jesteśmy zwiazkiem na medal...ale mam jakieś obawy :( Boję się co będzie jak nie wyjdziei nie daj Boze wpadniemy .. i ogólnie nie umiem się zdecydować CZY JA CHCĘ na pewno!? :( Nie wiem skąd we mnie ten lęk :( czy to jest normalne? BŁAGAM POMÓŻCIE ;(;( proszę !! ;(

Gość mysia 000
Raz kozie śmierć.Póżniej będzie tylko lepiej,a jeśli już od dawna uskuteczniacie macanki to po co udawać świętą!

Gość jareczka25
jeżeli masz wątpliwości to nie decyduj się na współżycie.jeżeli będziesz tego naprawdę chciła to się poprostu stanie samo.a moze to nie ten?

Gość Słoneczko_na_wiosne
WIEM ze to temn jeden jedyny :) tego jestem pewna jak nicego!

Gość JENNY21
słoneczko miałas badanie przed przepisaniem cilestu?

Gość tru tu tu tuuu
jeden glebszy na odstresowanie;)naprawde mi pomoglo(a nawet kilka glebszych bo ja BARDZO sie balam).mialam22lata,bylismy ze soba juz 3lata i w koncu sie zdecydowalam.i nie zaluje!choc strach byl ale teraz juz wszystko ok,mozna to przezyc a potem bedzie tylko lepiej...;)powodzenia,ale jesli sie wahasz to moze za wczesnie?

Gość arsenn
po co prezerwatywa jak bedziesz brała regularnie tabl.

Gość do autorki.
przy tabletkach i jednocześnie prezerwatywie zapłodnienie jest niemozliwe a nie minimalne:o nie bądź smieszna!

Jeżeli obawiasz się niechcianej ciązy, to przy takim zabezpieczeniu raczej jest to niemożliwe, ale może Twoje wątpliwości są innej natury. Otóż warto pamiętać o tym że najpiękniejszy pierwszy raz to ten, który jest tym jedynym. Czasem jednak warto poczekać.

Gość SŁONECZKO_na_wiosne
JENNY21 tak przed przepisaniem CILESTU byłam badana :) A co do partnera to jestem pewna ze to ten jeden jedyny :)

wszystko z toba jest w porzadku,zawsze sa obawy jesli ten pierwszy raz jest planowany,im wiecej o tym myslisz tym wiecej watpliwosci,mysle ze bedziesz wiedziala czy tego chcesz naprawde jesli juz dojdzie do zblizenia,a zawsze mozesz powiedziec nie,jesli jestes pewna,ze to jest ten jedyny i cudowny facet to on to zrozumie i poczeka kiedy naprawde bedziesz gotowa,powodzenia i nie zadreczaj sie:D