Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł123

POMOŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Paweł123

Kochałem sie z moją dziewczyną w dzień płodny.Mieliśmy zabezpieczenie prezerawtywa+globulka.Moja dziewczyna dotkneła wcześniej przed założeniem gumy mojego ptaszka a z niego wypłynoł płyn i póżniej dotkneła nim ptaszka jak już była założona gumka.Jaka jest możliwość zajścia w ciąże.Proszę o odpowiedzi pozdrawiam..:):)

Uuuuuu, chlopie, szykuj sie na bycie ojcem..Dwa razy dotknela, ciaza pewna.

jaka jest możliwość że zaszła w ciążę??? minimalna! zawsze istniej jakaś możliwość jak sie kochacie ale w tym wypadku jest ona niewielka.

czy dziś jest dzień ojca, bo jak tak to składam Ci najserdeczniejsze życzenia :D

Gość paweł123
ale niby globulka była??

w sumie fakt, nie znam sie... no i tak jak pisałaś jak dwa razy dotneła a potem jeszcze \"wypłynoł płyn\" to fakt może być tak jak mówisz!

Gość paweł123
dotkneła ale przed dotnieciem wytarła rece.w takim razie jest możliwość zajscia w ciąze??

Gość hahyghjjehjh
domyslam sie ze pawel123 to dziewczyna i sama dostknela swojego chopa!

no już ci pisałam! przestań schizować!!! co ty myślisz że te twoje plemniki to takie prawdziwe terminatory są???? że co jak są najpierw ileś czasu na palcy, potem ona wytrze ręce (albo i nie), potem dotknie penisa w gumce, potem ty włożysz tego penisa w dziurkę i one ciągle żyją i jeszcze mają potem siłę pędzić??? a no i tam jeszcze jest globułka, to co ty myślisz!? nikt tego nie przeżyje a już na pewno nie plemnik, który jest sobie w płynie przed ejakulacyjnym!!!! pomyśl trochę, a nie tu głowę zawracasz!!! no dobra nakrzyczałam na ciebie, a teraz mówie ci tak - zawsze jak sie kochasz jest możliwość zajścia w ciążę, ale jak sie zabezpieczasz to ona jest mniejsza. skoro była gumka i globułka, to nawet jak ona miała trochę tego płynu na palcu to szansa jest mała. jasne wszystko jest???? nie muszę powtarzać??? a na przyszłość - nie dotykać gumki paluchami ze spermą, jasne???!!!

Gość paweł123
gunia dziekuje:*:*:*