Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelie*

Chłopak na drugą randkę przyprowadził ze sobą kumpla

Polecane posty

Gość Amelie*

i poszliśmy ogladać mecz. Co mam o tym sadzić? Tym bardziej, ze kompletnie nie wspominał wczesniej o tym, ze ktoś jeszcze będzie więc przeżyłam szok.

Gość karkołomnakobieta
nie znawał teg za randkę , to oczywiste

Gość paryżanka z paryżewa
Traktuje Cię jak kumpla, nie dziewczynę, pewno sobie wyobraziłaś więcej, niż jest.

Gość Amelie*
ale czemu nie uznawał? Dawał do zrozumienia, że się mu podobam i w ogóle, to po co się chce spotykac? Bez sensu to wszystko :-o

Gość Amelie*
Poza tym po co tracic czas na spotkania z laska, która się uznaje tylko za kolezankę?

Gość ale macie pomysły
nie denerwuj sie , poczekaj co będzie dalej...może chciał isc na ten mecz z kolega ale wcześniej umówił sie z toba, może chciał żeby kolega cie poznał...

Gość Amelie*
Aha, dodam jeszcze, że non stop nalega na spotkania i sle do mnie SMS-y :-o A mówi się, ze to kobiety są nierozważne.

Gość chłopek-roztropek-
Te andzia, daruj sobie te kretynskie linki i wywalaj stąd!

Gość chłopek-roztropek-
Co wy jakaś sekta? :-p

Gość Amelie*
No tak, tylko ja już zdązyłam poznać tego kumpla, zresztą jest serio bardzo fajny. I super się kleiła rozmowa, ale o co w tym chodzi to już nie rozumiem :-(

Gość Amelie*
Zresztą on mieszka z tym kumplem więc mógłby go poświęcic i nie tachać wszędzie za sobą.

Gość Amelie*
No dajcie jakieś komenty, please!

Gość a mozze
moze chce Cie sparowac z tym "kumplem" :)

Gość Amelie*
Nie, nie sądzę aby o to chodziło. Poza tym ten kolega wygląda trochę, hmm...na geja

Gość latka
No ja Ci napiszę tak. Dawno już się pogodziłam z tym, że faceci myślą zupełnie inaczej niż my. Jak byłam po uszy zakochana w moim narzeczonym, to chciałam spędzać czas tylko z nim. Niestety szybko musiałam wrócić na Ziemię i pogodzić się z faktem istninia twora, który nazywa się KUMPLE. Kumple to część życia faceta, która pojawia się w często nieoczekiwanym momencie, i z którą lepiej nie konkurować, tylko się zaprzyjaźnić. Kumple są dla faceta tak ważni, jak dla kobiet kosmetyki - nie wyobrażasz sobie bez niej życia, ale przed chłopakiem zaprzesz się że używasz ich aż tyle i stanowią bardzo ważny elemnt Twojego życia. A Twój wybranek pewnie chciał, aby jego kumpel powiedział co o Tobie myśli. Wbrew pozorom faceci między sobą rozmawiają o wielu rzeczach, a ulubionym są panienki. To tule z przyspieszonego kursu o kumplach :)

Gość Amelie*
Tak, coś w tym może być, jak już wspominałam kumpel jest bardzo fajny i serio go lubię, ale jego obecność tam to dla mnie nadal zagadka. Chociaż naturalnie nie okazałam mego zadziwienia i robiłam dobrą minę do złej gry...

Gość NEDZNA PROWOKACJA
💤

Gość Amelie*
Prowokacja? Fajnie by było, ale to niestety fakt

Gość a mozze
masz do niego koma ?? to napisz mu ze przy nastepnym spotkaniu chcesz sie widziec tylko z nim zrozumie ;p

Gość Amelie*
Mogłabym mu napisać, ale jesli on rzeczywiscie chce we mnie widzieć tylko koleżankę to nie będę się narzucać. Mam swoją godność, a jak mówię to było dopiero drugie spotkanie, nie mamy wzgledem siebie jeszcze zadnych zobowiązań.

Gość upupupup