Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość al1234

jak zaczac????

Polecane posty

Gość al1234

dzis spotykam sie z facetem ktorego znam juz kilka lat ale od niedawna zaczynamy sie spotykac tak na serio.....ostatnio calowalismy sie ale mnie to nie wystarcza chce byc z nim nieco blizej :) co mam zrobic???? jak zainicjowac sex ????? to pytanie do doswiadczonych podrywaczek :P

Nie inicjuj pierwsza. Jedyne, co możesz zrobić, to w czasie pocałunku przytulić się całym ciałem. Jeśli jest normalny, to.... ;)

Gość na spotkanie
przyjdz z wlaczonym wibratorem w cipie . Na pewno zainteresuje sie co to za dzwieki wydobywaja sie z pomiedzy twoich nozek .....

Gość kalwas
Perelka Ty jestes niezmordowana.

Gość bo perełki są małe i okrągłe
:D

Gość sdas
powiedz, że chcesz się pieprzyć, po co te gierki?

Gość sdas
i takie kobiety mnie sie podobają.

Nie dokuczajcie mi, bo mam grypę. Nic mnie nie boli, ale mam 38,7 i czuję się dziwnie.:(

powiedz: chcesz sprawdzić jaką mam temperature swoim termometrem ty ogierze :D

Gość al1234
i po spotkaniu ........... wydygalam........ on przejal inicjatywe..... wybral radio w ktorym lecialy wolne kawalki zawiozl mnie w takie romantyczne miejsce i siedzielismy w jakisms lasku w samochodzie i zeby bylo romanycznie zapalil w nim swiece :P bylo swietnie ale gdy zaczal- poprostu wymieklam i odwrocilam glowe ze niby cos mi spadlo a nastepnym razem powiedzialam mu ze chyba tego nie chce nie byl wkurzony bylo mu troche przykro a potem nie wiedzial czy ma mnie przeprosic czy nie :( glupio zrobilam ale 2 miesiace temu zerwalam z facetem ktorego kochalam teraz wiem ze to byl moj blad ale musze o nim zapomniec i pomyslaam ze byla sympatia mi w tym pomoze ..... mylilam sie :(

Gość fakka
Bosh... laska, czy ty masz rozdwojenie jaźni, czy co. Pytasz najpierw niczym napalonia maniaczka szybkiego lądowania w łóżku (i tak się pewnie zachowujesz) a jak przychodzi co do czego, zachowujesz się jak płoche dziewczę, co się przestraszyło... Sama jestem kobietą, ale jak czytam coś takiego, to mi ręce opadają.

Gość eh podszyw i tyle