Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55539

gdy kobieta zdradza ...ale z kobietą....

Polecane posty

Gość 55539

Czy mezczyzna czuje sie zraniony gdy jego dzewczyna zdradzi go z kobieta czy tez go to podnieca?

O. Bardzo ciekawe. A dlaczego kobieta to zrobiła?

Gość Kar-Melek
Stańczyk, teraz nie dziwię się, dlaczego tak wiele osób na Kafeterii ma wobec Ciebie duży dystans. To nie wzrost do Ciebie zraża...

Cześć Jaśmineczka :D Jeżeli szukała czułości w ramionach kobiety, bo Jej mężczyzna Jej tego nie daje to...dobrze zrobiła :) To jak się czuje facet zależy od motywów które kierowały kobietą.

Gość Kasia.....27
Zależy od faceta. Ja jestem bi i mój poprzedni chłopak pozwalał mi się spotykać z dziewczynami. Nie wiem czy go to podniecało, ale nie miał nic przeciwko. Oczywiście nie spotykałam się z facetami - to byłaby zdrada. Kolejnego bardzo podniecało, kazał mi opowiadać ze szczegółami. Teraz jestem z kimś kto uważa że to zdrada taka sama jak z facetem i się nie zgadza. Zresztą już mnie nie ciągnie, bo nikogo innego nie potrzebuję.

Zdrada jest zdradą. Co innego, gdy się z partnerem uzgodni możliwość zabaw w więcej osób, a co innego, jak się go zdradzi.

Kasia wszystko pięknie wyjaśniła, prawda? :) Chyba byłby to dla mnie sygnał że jednak mojej kobiecie czegoś brakuje, że nie spełniam Jej potrzeb, niekoniecznie seksualnych.

Gość 55539
gdyby mnie chlopak zdradzil z mezczyzna ...to bym mniej cierpiala niz gdyby zrobil to z kobieta.Bylaby to dal mnie zdrada i bym odeszla...ale czulabym sie jak mysle mniej urazona

Gość 55539
zdrada jest chyba czyms wiecej,wykracza poza uczucia urazenia,nie tzreba czuc sie zranionym aby byc zdradzonym

Czemu każdy temat musi koncentrować się na stańczyku? Jakie to nuuudneee......Wiesz co Ci powiem? Klasy Ci brak, nudziarzu.

Gość Pattttttkaaaaa
Zdradzilam faceta z kobieta ze wzgl.na to ze wlasnie nie dawal mi tyle czulosci co kobieta,w kobiecie szukamy wsparcia,zrozumienia tego czego nie dostajemy od mezczyzny :)

Gość a gdyby mnie
mój facet zdradził z innym facetem, to chyba bym oszalala... to byłoby dla mnie obrzydliwe

Gość dziwne pytanie
to tak samo by mozna powiedziec:o Jak facet zdradza z .........facetem:o Czy to jestr zdrada?:p

Gość justynaityle
moj chlopak stwierdzil ze moglby pozwolic na to abym spotkala sie z dziewczyna pod warunkiem, ze on musialby wiedziec..:O glupie to ale gdyby wiedzial to by mial swiadomosc mojej szczerosci...:O zczy jakos tak... Jednak gdyby dowiedzialby sie załóżmy od kogos innego, ze to zrobilam..uznałby to za zdrade...i i ja chyba tez tak mysle... ciekawosc to jedno...a kłamstwo i oszustwo drugie..

Gość Pattttttkaaaaa
Nie wiem czemu ale wg mnie przespanie sie z kobieta bedac w zwiazku z mezczyzna nie jest zdrada to poprostu szukanie wrazen nowych doswiadczen to cos nowego jakbym przespala sie z innym mezczyzna to wtedy na 100% zdrada :)

Gość cadcc
wg mnie takie zachowanie to nielojalność, oddanie ciała jeszcze komuś innemu (płeć nieważna) a na dodatek świadczy o jakimś pop... w mózgu więc jest jeszcze dodatkowo jest to akt obrzydliwy (od biseksualnych to już i dziecko, i psa trzymałabym z daleko, bo diabli wiedzą co takiej osobie jeszcze odwali, może wystarczy że coś się rusza... )

Gość cadcc
no właśnie, a propos "nowych doświadczeń"

Gość dixie333
Zrobiłam to z kobietą,z przyjaciólką.Chyba w ramach ciekawości i oczywiście ani trochę mi to do gustu nie przypadło.Mężowi powiedziałam sama,śmiał się ze mnie ale i był ciekaw jak to samiec jak to jest.Nie uznał tego za zdrade,raczej za moje nowe doświadczenie,spełnienie może jakiejś fantazji.No w każdym razie ja mam nauczkę by nie zawsze spełniać soje fantazje.Może dlatego że efekt był taki to dlatego się nie przejął.

Gość Pattttttkaaaaa
Kazdy ma inne zdanie na ten temat mnie akurat sie z kobieta podobalo pod kazdym wzgledem :) pozdrowiam @ll :)

Gość Pattttttkaaaaa
haha jestem tutaj by wypowiedziec swoje zdanie i tak wiec nikt nie jest w stanie wywolac we mnie jakis burzliwych emocji :)