Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Yavandile

Co może oznaczać taki sen???? Troszkę się boję...

Polecane posty

Od jakiegoś roku nie codziennie ale jednak chociaż dwa,trzy razy w tygodniu mi się następujący sen. Jestem w ciązy i mam wypadek...A to wpadam pod samochód...a to ktoś mnie bije gdzieś...W każdym bądź razie leżę w szpitalu i lekarz mówi mi,że staraciłam dziecko,że już nigdy nie będę miała dzieci...Przy mnie zawsze jest mój chłopak,trzyma mnie za rękę i mówi,że kocha.. Nie wiem co to może znaczyć....

Gość zbójnicka
ja na Twoim miejscu zrobiłabym badania specjalistyczne, czy aby napewno mogę mieć dzieci

Gość aaalalalaaala
w moim przypadku jest inaczej jak mi sie cos sni o mnie to nie znaczy ze to o nas chodzi w moich snach jest tak ze chodzi o inne osoby ze to z nimi z jakimis bliskimi sie cos stanie moje sny sie wszystkie sprawdzaja

Gość a bój sie dalej
możesz też trząść sie ze strachu,sejsmografy zanotują trzęsienia.

Hmmm myślałam,żę można tu uzyskać jakieś ciekawe odpowiedzi ale chyba się zawiodę.. Być może można gdzieś w necie znaleźć znaczenie snu???

Gość na marginesieeeee
a ile masz lat? oze myslisz o ciazy, dziecku i gdzies podswiadomie sie boisz czy wszystko bezie ok? a to wychodzi w snach...

Mam 26 lat.Nie planuje dziecka bo dopiero niedawno jestem z chłopakiem.Sen śnił mi się nawet wtedy gdy byłam sama...Nie zawsze pojawia się w nim fakt,że jestem w ciązy..Czasem to tylko wypadek,moja śpiączka z której się wybudzam lub gwałt :(

Gość na marginesieeeee
sama nie wiem co to moze byc...moze widzialas kiedys cos podobnego, albo po prostu boisz sie takich sytuacji, przezywasz jakies reportaze z tv...sama nie wiem, ale nie martw sie, jak to mowia :Sen mara Bóg wiara bedzoe dobrze :)

Gość ciąża symbolika to nie tylko
możliwość rodzenia dzieci, to symbol tworzenia, kreatywności, nowych planów..

bbbcccddd próbuje wejść na tą strone którą podajesz ale ukazuje sie informacja,że nie istnieje