Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mgiełka.

ciekawa....

Polecane posty

siemacie. mam pytanie takie se ale mnie nurtuje. a wiec.... kiedys moj chlopak powiedzial mi ze: \"zaczynalem do ciebie czuc to co do wczesniej czulem do pauliny i magdy\" myslcie ze to chamskie i obrazliwie, bo ja tak wtedy pomyslalam i mysle nadal wypowiedzcie sie:P

Gość Zrob mu
obciag z polykiem to moze sie w tobie zakocha ... :P

Gość jeju boli i tyle
mi kiedys powiedział chlopak ... jestes drugą dziewczyną do której czuje cos tak wyjątkowego.... mało romantyczne:O kiedys mu to wypoomniałam i powiedzial ze dlaczego mial mnie oszukiwac i mowic ze jestem pierwszą itd... teraz uwazam ze to było słodkie ... z tamto dziecwzyno byl bardzo dawno temu i zalezalo mu na niej teraz jest ze mną i niedawno powiedzial ze jestem drugą dziewczyną do której czuje tak silne uczucie ale jestem PIERWszą i ostatnią dziewczyną z którą chce spędzic reszte zycia :) czuje sie cudownie i ciesze sie ze przedtem nie wciskall mi takichh kitów ze jestem pierwszą i wogle którą pokocał .. tylko powiedział prawde przynajmniej wiem ze moge mu ufac :*:) pozdrawiam i zycze duuuzo milosci :)

Gość jeju boli i tyle
i co postanowilas ze nie wybaczysz mu tego czy ze jednak dasz mu szanse by kiedys uslyszec ze jestes to jedyną i najwazniejszą i pierwsza :P?

powiedzial mi to jak sie rozstawalismy:D:D no i wtedy nie wiedzialam co zrobic z jednej strony jak to uslyszalam to zal mi bylo tego zwiazku, ale z drugiej strony... no i teraz to sie ciesze ze to juz za mna:D

Gość jeju boli i tyle
i nie jestescie razem czy jestescie?