Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdefggggggggg

Dziewczyny czy Wy depilujecie tylko lydki czy uda i bikini tez ?

Polecane posty

Gość abcdefggggggggg

bo ja niestety musze wszystko a moja kolezanka mi mowila ze ona goli tylko lydki .Czy to mozliwe aby uda i bikini byly bez wlosow ( widocznych mam na mysli )

zafarbowane..albo delikatny meszek..cos takeigo mozliwe jest tlyko u blondynek :((( a ja amm ten sam problem co ty..i musz edepilowac...ale tylko do yldek udaje mi sie,bo na posladkach cholernie mnie boli i nie dam rady..nie mowiac o bikini:( gdzie mam las tropikalny:(

Gość uda nie
na udach mam cienkie i krótkie włoski, malutko je widać, ręce też mam z bardzo słabymi włoskami. A w ogóle to niektóre dziewczyny mocno przesadzają.

Gość abcdefggggggggg
wiecie , ja jestem blondynka ale wlosy musze golic wszedzie , no na rekach nie musze a moja kolezanka jest szatynka i goli tylko lydki i to raz na jakis czas a druga jest czarnulka i tez tylko lydki i to RAZ W MIESIACU 😭

Gość Malaaaaaa
Ja nei depilowalam ud nigdy.Zawsze byly jasne .. Ale odkad poszlam na basen i zobaczylam jak to wyglada:/ a mam niestety dlugie (2cm ponad!!!!!) zaczelam golic. Smutne jest zycie kobiety jak chodzi sie na basen z wlasnym facetem i nie ma zgaszonego swiatla tylko jego wzrok..

Gość Malaaaaaa
nieno na rekach nie gole...BOZEEE co by sie dziala czarne by odrosly!!! jestem ciemna blondynka wiec sa i jasne i ciemne..tez dlugie .Narazie mysle o jakims odbarwianiu tego .