Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach te marzenia

Chciałbym studiować w YALE

Polecane posty

Gość ach te marzenia

Czy ktoś studiuje za granicą???

Gość of course
ach te marzenia, a kto by nie chciał :) Niestety ja mam chyba zerowe szanse. Chodze do liceum klasy "sredniej". Nie poszlo mi na testach :( Teraz to nawet marzenia o UJ i UW są bardzo "smiałe" :( A zeby studiowac za granica trzeba meic chyba miedzynarodowa mature?? U mnie w szkole nie ma mozliwosci pisania takiej. Zyczę Ci powodzenia, nie dziękuj! :)

Gość ach te marzenia
ja też nie mam szans niestety... jestem już po maturze póki co studiuję w Polsce... angielski niestety kuleje...ale może kiedyś :)

Gość Gość131
Wiem, że to stary wątek. W zasadzie natrafiłam na niego przypadkowo, ale może jest tutaj ktoś kto planuje studia za granicą? (w Harvardzie, Yale, Princeton, Columbia lub jakimś innym uniwersytecie). Ja póki co szlifuje język. I powoli przygotowuje się do egzaminu SAT.

Gość gość
Ja studiowałam w Princeton. Międzynarodowa matura, max. wyniki - z innymi nie masz szans. Masa podań, do tego egzaminy nawet aby się dostać tam z takimi wynikami.

Gość Gość131
Gość Międzynarodowa matura? A nie wystarczy zdać SAT I, SAT II, TOEFL? Kilka osób mówiło mi, że międzynarodowa matura nie jest uznawana USA, w UK tak, ale w USA nie. Jestem dopiero przed wyborem liceum i właśnie zastanawiam się nad wyborem takiego z IB.

Gość Gość131
Może jednak jest ktoś tutaj kto planuje studia za granicą?