Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka 6 latka

Mój dylemat

Polecane posty

Gość matka 6 latka

Mam problem,we wtorek idę ze swoim 6 letnim synem na basen,czy mam go zaprowadzić do szatni męskiej czy wziąć go ze sobą do damskiej,co o tym myślicie??Boje się że sam w szatni męskiej moze czuć się źle.

Gość Konon
lepiej zeby w damskiej ogladal gole cyce?? :o

Gość matka 6 latka
To były podszywy te wypowiedzi.Sęk w tym że boje się że sam w męskiej szatni moze paść nawet ofiarą jakiegos zboczka,przecież to małe dziecko.

Gość Adam..
Jeśli tak się o niego boisz to idź z nim do męskiej,

Gość Jak idziesz z nim
pierwszy raz, to weź go ze sobą. A potem za drugim czy trzecim się zobaczy.... :)

Gość Łączenie
10:20 ryszarda_P Raczej pozwól iść mu do męskiej. Rozumiem, że mamy biorą swoje malutie dzieci do przebieralni, ale 6-latek to już duży chłop. Sama się często peszę gdy takie dziecko jest w damskiej przebieralni.

Gość Łączenie
10:21 tysia02 Przy mojej szkole jest OSiR(Ośrodek Sportu i Rekreacji) i często widuje tam matki z dziecmi w różnym wieku. Jeżeli wybieracie się sami to chyba powinnaś wziąć synka ze sobą, ale jeżeli byłaby to wycieczka z przedszkola/szkoły to raczej już do męskiej szatni, bo w grupie kolegów zawsze raźniej. Tak więc jeśli jedziecie sami to weżgo ze sobą, żeby nie narażać go na niepotrzebny stres.

Gość Łączenie
10:27 Alina Gliwice Problem w tym czy kobitki w damskiej szatni nie będą miały nic przeciw,przyznam szczerze że czułabym się trochę nieswojo w obecności 6 latka w szatni.