Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmme

Napisz tylko ile kilogramów mniej po diecie kopenhaskiej jeśli stosowałaś!WARTO?

Polecane posty

Gość mmmmmmmmme

Gość Magaa
Warto!!!Dieta jest ciężka i trudna(jak dla mnie), ale chudnie sie conjamniej 6kg w dwa tygodnie ale mozna wiecej zalezy od organizmu!!!Co najwazniejsze po tej diecie sie nie tyje nie ma efektu jojo nawet jak wrocisz do normalnego jedzenia odrazu.Ja tak mialam.

Gość mmmmmmmmme
proszę o jeszcze inne komentarze!!!!!!!!

stosowałam ta diete do konca i schudłam 4 kg potem wrociałam do normalnego jedzenia i efekt jojo. warto ja zastosowac jesli po zakonczeniu jej chce sie stosowac niskokaloryczna diete, wtedy ona ma sens. acha przez ta diete nie nawidze juz kefiru.

ja wytrzymałam do końca schudłam 7 kg także w sumie mogę polecic, dieta jest trudna i trzeba uważać na jojo, ja nie uważałam po skonczonej dicie i po niedługim czasie kilogramy powróciły oczywiście więcej niż straciłam

no własnie nie dosyc ze sie wracaja zgubione kilogramy to jeszcze dodatkowe przybywaja. Ale człowiek zawsze madry jest po szkodzie :(

Gość mlodaaaaa
no wlasnie piszcie , bo ja mam ochote ja jutro zaczac :)

Gość Lvirqa
Ja schudlam 5, po niej przytylam 7, czyli wyszlo mi, ze "dzieki" tej diecie przytylam 2kg :( Jak ktos bedzie w stanie opanowac napady jedzenia po kopenhaskiej to jest dla mnie Bogiem. To mission impossible.

ja ta diete stosowałam jak byłam w liceum i nie odczułam zeby niekorzystnie na mnie wpłyneła ale jak wiadomo kazdy organizm jest inny i inaczej bedzie reagował. tylko jak decyduje sie na ta diete to na bok trzeba odłozyc jakies wyjscia na impreze czy inne uroczystosci by nie skusic sie na piwo czy cos innego. nie wiem czy drugi raz ta diete bym przeprowadzila.

Gość cicha-obserwatorka
a z jakiej wagi przy jakim wzroscie startowalyscie? ciwczylyscie i scisle przestrzegalyscie jadlosposu?pozdrawiam!

Gość kabel
ja schudłam 6 , po zakończeniu przez pierwsze dni przytyłam 1 kg , ale później schudłam jeszcze 4kg ( skurczenie żołądka) od dwóch lat nie przytyłam do diety dodałam jeden kefir dziennie i szklankę soku pomidorowego( tak więc trochę zmodyfikowałam)

cicha obserwatorka- ja startowałam z wagi 74 przy 167 wzrostu, nie cwiczylam wogole, jadłam tylko co tam w diecie bylo napisane i nie jadłam pewnych rzeczy np szpinaku bo nie lubie

Gość jakaja24
ja schudłam 7 kg. z 65 do 58!!! :D przy wzroście 161. przez pierwsze 2 dni po diecie wrociłam do normalnego jedzenia i przytyłam 2,5 kg! takze odrazu do normalnego jedzenia napewno nie mozna wracac. trzeba jesc tyle kalorii jak na diecie, a pozniej stopniowo je zwiększać. zaczęłam jeść poźniej te 500 czy góra 600 kalorii i dalej chudłam. teraz waże 55 kg! :classic_cool: ćwiczyłam co drugi dzień na orbitreku godzine. na diecie miałam mnustwo energii i dobrze się czułam. trzeba tylko duzo pić bo jak sie nie pije zalecanych 2 litrow dziennie to faktycznie źle sie człowiek czyje. a! i wcale tak rygorystycznie jej nie stosowałam. nie jadłam befsztykow tylko ryby lub piersi. piłam czasami drugą kawe. gume do żucia żułam czasem... zamiast sz[inaku brokuły. a co do ilości brokułow to można 5 różyczek, nie do syta. i czesto zamiast jajek jadłam twaróg.

O ile dobrze pamiętam to było -5 kg, potem jojo +8 kg, Polecam dietę :) na przytycie!!! :( trzeba też uważać na zdrowie, oraz na kondycję włosów i paznokci.