Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ++++++SYKSTUS++++

jak mam sie zachowywac przy stole z rodzicami mojej dziewczyny?????

Polecane posty

Gość ++++++SYKSTUS++++

witam wszystkich:):):) pomogliscie mi juz wiele razy.. ale mam jeszcze jeden kłpopot:( - ja widac powyzej w temacie, mam problem jesli chodzi o rozmowe, zachowanie sie przy stole przy którym sieedza rodzice mojej dziewczyny..... ogólnie jestem rozmowny.. tylko nie wlasnie w takich sytuacjach:( nawet nie wiem jaki temat zazucic. POPROSTU SIEDZE I MILCZE.... a oni mnie czsami zapraszają na jakies imieniny.. i co w tedy??????? POZDRo DlA WsZySTkIcH:):)

Gość milka0568
hmm...podstawowe zasady zachowania przy stole:D hehe. dobrze to znam.. wiem, że to krępująca sytuacja kiedy jej rodzice będą "patrzeli ci na ręce" tzn. siedzieli przy tym samym stole. Staraj sie nie stresować :) bedzie ok, powodzenia!

Gość jest takie powiedzenie
jesli nie wiesz jak sie zachować, zachowuj sie przyzwoicie :)

Gość milka0568
heh...zbyt oficjalne zachowanie (prostackie) też nie bedzie tu ok :D wiem bo ja zawsze tak sie zachowuje jak z kims 'waznym' siedze przy stole, jestem bardzo nie smiala... przeciez oni to widzą, to sztuczne ;/ więc poprosu wyluzuj;)

Zależy, kto jest gospodarzem. Jeśli przyszli teściowie, to masz problem z głowy, ponieważ inicjatywa należy do nich. A więc w zasadzie wystarczy uprzejmie odpowiadać. Mile widziane będzie swobodne podtrzymanie zaproponowanego przez nich tematu, jednak bez zapędzania się w szczegóły lub, co gorsza, w emocje. Jeśli gospodarzami są Twoi rodzice, to część obowiązków należy również do Ciebie. Główną rolę gra wtedy Twój ojciec, Ty go wspierasz!