Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsaads

Po co ja w ogole zyje .

Polecane posty

Gość dsaads

Codziennie modle sie o to zeby mnie zabila jakas ciezarowka albo zebym juz sie nie obudzil , moje zycie jest chujowe . I po chuja to tutaj pisze , zaraz odezwa sie tacy sami nieudacznicy jak jak ja :O

Gość żyjesz po to by być kochanym
i kochać. ja cię kocham niezależnie od tego kim jesteś.

Gość tak to bywa...
no wlasnie... po co ty wogole zyjesz?

Choćby po to, żebyś mógł zadać takie pytanie. W każdym pytaniu tkwi wskazówka do odpowiedzi

Gość na tym
forum ciężarówka cie nie przejedzie, debilu, ale na ulicy owszem, wiec maszeruj stąd tam gdzie jeżdża samochody!!

Gość masz racje
wlaśnie sie odzywam :(

Gość dsaads
Codziennie chodze po ulicy , moja siostre potracil autobus ale przezyla i wyzdrowiala , ona ma po co zyc i strasznie mi bylo przykro ze jej sie to przytrafilo, szkoda ze ten autobus nie przejachal po mnie ale ja nigdy w zyciu w niczym nie mialem szczescia .

Gość dsaads
żyjesz po to by być kochanym >> nie obraz sie ale piszesz bzdury - nie kazdy zyje po to zeby kochac i zeby byc kochanym , niektorzy ktorzy pragna byc kochani nigdy kochani nie beda a innym milosc jest do niczego niepotrzebna

Gość ile masz lat autorze
pewnie jesteś smarkaczem i we łbie masz pstro. zycie jest bardzo cenne, każdy ma je tylko jedno. rób w nim coś dla innych jeżeli nie potrafisz niczego zrobić dla siebie. może wtedy znajdziesz jego sens.

kazdy rodzi sie do szczescia....spróbuj je znalesc w swoim zyciu myslisz ze innym jest łatwo kazdy człowiek co jakis czas zadaje sobie pytanie \"po co ja własciwie jestem\" jestesmy po to zeby kochac i byc kochanymi zeby upadac i podnosic sie.....kazde zycie ma sens i jest potrzebne

nie zgodzę się z tym co piszesz , a to dlatego, że każdy człowiek pragnie miłości ze strony drugiego człowieka. nie ma takiego człowieka na ziemi, który by nie chciał miłości. nawet ten, który twierdzi, że jej nie potrzebuje, bo wcześniej ktoś go zranił, myśli o miłości, nawet ktoś kto ma odmienną orientację mysli o miłości. a jeśli jest taki człowiek, któremu niepotrzebna jest miłość, to znaczy, że wszystko w nim umarło. zakonnicy żyją też po to by kochać Boga. jak widzisz nie ma człowieka, który by nie myślał o miłości.

Gość żyjesz po to by kochać

Gość dsaads
Moje zycie nie ma sensu , przez poltora roku bralem lerivon , alprox i jeszcze inne swinstwa , albo jestem otumaniony a wiec obojetny i wtedy jest dobrze bo nawet nie wiem jaki mamy miesiac , potem przez jakis czas robi sie normalnie i odstawiaja mi wsystko i potem znowu jest zle i i karuzela sie zaczyna krecic , wg was takie zycie ma sens , ja w tym niewidze zadnego , jakbym umarl to wszystkim byloby lepiej .

To dla Ciebie z dedykacją, żebyś nabrał trochę zdrowego dystansu do siebie K.I Gałczyński, Satyra na bożą krówkę Po cholerę toto żyje? Trudno powiedzieć, czy ma szyję, a bez szyi komu się przyda? Pachnie toto jak dno beczki, jakieś nóżki, jakieś kropeczki- ohyda Człowiek zajęty niesłychanie, a toto proszę, lezie po ścianie i rozprasza uwagę człowieka; bo człowiek chciałby się skoncentrować, a ot, bożą krówkę obserwować musi, a czas ucieka. A secundo, szanowne panie, jakim prawem w zimie na ścianie?! Co innego latem, gdy kwitnie ogórek! Bo latem to co innego: każdy owad może tentego i w ogóle. Więc upraszam entomologów, czyli badaczów owadzich nogów, by się na tę sprawę rzucili z szałem. I właśnie dlatego w Szczecinie, gdzie mi czas pracowicie płynie, satyrę na bożą krówkę napisałem.

co to za lekarstwa?

a mnie wydaje sie ze poprostu czujesz sie bardzo samotny.... i ze nie masz z kim podzielic sie swoimi przemysleniami uczuciami lekami itp

Gość dsaads
lekami mialbym sie kim podzielic , dostawalem cos na koncentracje ale nie pamietam co , to bylo popularne wsrod studentow w czasie sesji , nie bralem tego a by mi sie teraz przydalo

już sobie przeczytałam. to leki przeciwdepresyjne. poproś lekarza o ten lek, który wtedy pomagał. a swoją drogą depresję da się wyleczyć, chociaż jest czasem uciążliwa. czym się zajmujesz teraz? czy pracujesz, czy uczysz się? czy masz przyjaciół?

Gość dsaads
Studiuje jestem na 3 roku ale rok zawalilem przez chorobe i teraz pewnie zawale drugi bo mam sie uczyc ale jestem tak wkurwiony ze nie daje rady , patrze na szybe i mam straszna ochote rozbic ja reka i sie pokaleczyc i nie wiem dlaczego , moge sie uczyc dzien normalnie a na drugi nawet nie moge w miejscu usiedziec dzisiejsza norme odrobilem i sprobuje jeszcze wieczorem ale nie wiem czy to cos da , oprocz tego pracuje u ojca w firmie bo mi nie wolno miec czasu wolnego bo to sie zle konczy , jebac takie zycie .

Gość dsaads
może pomogę >> nie wiem , ja tych lekow w rece nie mialem , wszystko trzymala moja matka i mi dawala , nawet nie wiem gdzie je trzyma , przynosi mi i tyle , chyba sie boi .

Gość jadwu
Starzy cię kontrolują i masz tego dość? To się skończy nerwicą. :P

Potrzeba Ci chyba odpoczynku i zadowolenia z tego co robisz. Kurcze, Ciebie chłopie nic nie cieszy. A moze warto by spojrzec na to wszytsko inaczej? Pracujesz u ojca. Wiec powinenec czuć się potrzebnym, bo przeciez umiesz robić to co on Ci daje do zrobienia, a dodatkowo bedziesz mógł przyszłemu pracodawcy pokazać jakieś doswiadczenie zawodowe. Nie skonczenie roku to jeszce nie tragedia, niektórzy biorą dziekanki i zdaja, juz prawie koniec semestru wiec weź sie troche w garsc a an bank pojdzie gładko! I bedziesz miał 3 rok w kieszeni :) Masz kogos? Kolegów, dziewczyne, hobby? jak nie to warto sie zainteresowac czyms co by nie było zwiazanego z praca i nauka.. bo zwariowac mozna w takim tempie zycia jak opisujesz. Zycze powodzenia.

Gość jadwu
Miałeś kiedyś własne zdanie? Czy ci mówili co masz zrobić, ciągle i bez przerwy, nie rób tego zrób tamto?

Gość dsaads
Ja nie radze sobie sam ze soba i jeszcze mialbym miec dziewczyne :O nie czuje takiej potrzeby a poza tym zwiazki sa dla normalnych ludzi .

Gość Twoja mama...
wyleczysz się, ale musisz sam tego chcieć. zobaczysz wszystko się dobrze skończy. przecież wiesz, że dobrze Ci życzę. a praca u ojca też Ci w tym pomaga.

Gość dsaads
Nie mowili mi co mam robic , to nie jest zwiazane z moimi rodzicami , jestem chyba pokurwiony z natury , nie wiem ale to nie jest ich wina , im moge miec tylko za zle ze sie nie zabezpieczyli podczas seksu i przez to ja sie urodzilem niepotrzebnie .

Gość od ilu lat chorujesz
?