Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkiaraczejnikle

POMOCY!!! kiedy to w koncu sie stanie?

Polecane posty

Gość malutkiaraczejnikle

Gość malutkiaraczejnikle
Mam 15 lat. Piersi zaczely mi rosnac dopiero jakis miesiac temu, wtedy cos tam sie dopiero pojawilo. Ale i tak prawie nic tam nie mam ;/ wstydze sie lata, bo zadna bluzka z dekoltem nie wchodzi w gre. Nie wiem jaki stroj kapielowy zakupic, bo jestem calkowicie plaska. Dziewcyzyny, czy to normalne? Moze sa jakies sposoby, aby piersi rosly? Co ja mam robic? jestem zalamana.

Gość bleeeeeeeeeeeee
piersi nie rosną w miesiąc, tylko nawet kilka lat! Dziecko kochane, ciesz się, że masz mały biust, bo na co ci większy? Nie przesadzaj, naprawdę. Nic nie mozesz zrobic.

Gość malutkiaraczejnikle
odswiezam

Gość malutkiaraczejnikle
on nie jest maly, jego nie ma wcale, jaki ja mam nosic stroj kapielowy, jakie bluzki :(

Gość bleeeeeeeeeeeee
to nie koniec świata!!! Strój kąpielowy znajdziesz bez problemu, usztywniany. A bluzki wyglądają o wiele ładniej na małym biuście, niż na wielkich cycach.

Gość moje rosly do 17 roku zycia
wiec jeszcze masz szanse :) Nie przejmuj sie, duze czy male - wazne zeby byly zdrowe :)

Gość malutkiaraczejnikle
w usztywnianym stroju i tak widac, ze tam nic nie ma, bedzie odstawal, bzydko lezal ..

Gość bleeee.....
W Twoim przypadku to jeszcze jakoś przejdzie bo masz 15 lat, a ja mam 17 i niektóre 12-latki mają biust większy odemnie... :O

Gość malutkiaraczejnikle
to widze, ze masz ten sam problem. No ale jednak cos tam masz, bo ja pod bluzka nie mam niestety nic. Nie wiem co ja zrobie latem ..

Gość bleeee.....
Rzeczywiście, coś tam mam jeśli założę stanik usztywniany, ale to i tak jest żenada... :O Bo jeśli założyłabym zwykły to byłby śmiech na sali... :O Od szyji w dół wyglądałabym jak sześciolatka... :O Jestem deską, przegrałam życie...:O

Gość bleeee.....
Miałam jednak taką znajomą, której w gimnazjum biust urosnął przez wakacje o jakiś rozmiar albo i więcej! Przed wakacjami była deską, a po przyszła normalnie z porządnym B... Ale miała potem problem z ogromnymi rozstępami...

Gość upppppppppppppppppppp

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp

Gość ggggggggggggggggggggg
ja mam 23 i jestem plaska i co mam zrobic :P nie pzrezywaj :P

znasz to przysłowie :Jaka matka taka córka\"? może swojej mamy powinnaś zapytać jak to z nią było. Może w waszej rodzinie dziewczyny późno dojrzewają?

Gość Konwalia...
Moja mama ma duzy a Ja mam male B i uwielbiam swoj biust, choc w twoim wieku plakalam przez niego, bo chcialam miec wielkie cyce, przeszlo jak reka odjad w wieku 18 lat, nawet staniki push up odstawilam i cieszylam sie swoimi slicznymi kuleczkami, he he he biuscik zaczal mi rosnac w wieku 16 lat, wtedy tez okres dostalam a skonczyl w wieku 21, mam 23 lata

Konwalia--> moja ciotka ma duży biust, jej córka mały ale wnuczka poszła w babcię :)