Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomkaaaaaaa

co na upławy?

Polecane posty

Gość ziomkaaaaaaa

taa...co zrobic zeby ich nie meic..wiem to podstawowa fizjologia kobiety,ale przez to krepuje sie przed chlopakiem..przeciez wkladek nie ebde nosic bo jak je potem sicganac przy facecie??:/:/ a chcialabym miec zawsze czyste majteczki:):) help;P

Gość ziomkaaaaaaa
sderfddc

Gość ziomkaaaa
ale ja sie boje wizyty u ginekologa:/

A to noś w torebce zapasowe 3 pary gaci :D I dezodorant, bo pewnie pachniesz też niespecjalnie :P Domyslam sie ze moze sie komus baaardzo nudzić zakadając takie tematy :O

Gość ziomkaaaa
ej ale to nie sa smierdzace uplawy..a troszke mi sie nudzi..to nie ejst duzy problem ale pomocy oczkeuje;]

Gość do autorki topiku
ty masz na mysli uplawy, ktore nalezy leczyc, czy naturalna wydzieline, ktora ma kazda zdrowa kobieta?

Gość a ja nosze wkladki
i mojemu facetowi to nie przeszkadza, to moje majtki a nie jego:) macie problemy jakby to jakis wstyd i hanba była:D:D załosne.... po ta sa wkladki zeby ułarwic zycie kobiety...

Gość a ja nosze wkladki
ja oczywiscie nie mówie o upławach..tych które nalezy leczyc, ale o normalnej wydzielinie, bo ilość normalnej wydzieliny nie jest standardowa dla wszystkich kobiet, jedne maja mniej a drugie wiecej a inne wcale;)

Gość a do lekarza
isc nalezy-nic sie nie boj;)ja poszlam prywatnie w pt i jestem bardzi zadowolona-zaplacisz to od razu traktuja cie jak czlowieka,porozmawiaja...to naprawde komfort,ja mam bardzo niemile wspomnienia zwiazane z ginami w przychodni.a teraz zaszalalam(wizyta70 zl)ale wiem ze jestem zdrowa.nastepna wizyta za rok;)wiec nie zastanawiaj sie tylko jesli sie martwisz to pedz do lekarza bo on najlepiej zdiagnozuje...a poza tym sa chyba takie czarne wkladki do czarnej bielizny?ja nosze zwykle i mojemu narzeczonemu to nie przeszkadza;)

Gość ziomkaaaa
hmm no i przed kazdya intymna sytacja biec do lazienki sciagnac??;/ tak dziwnie troffke:( a to normalan wydzielina..heh wiem ginekolog ludzka rzecz ale jakos mnie brzydzi gdy mam rozszerzcy nogi orzed obcym facetem:(:(

Gość do autorki topiku
ja nie rozumiem w czym tkwo problem, ty masz tej wydzieliny jaoos strasznie duzo, czy co? przeciez to naturalne. facetow podnieca, kiedy jestesmy wolgotne

Gość ponton
z wiosłami.gdzie się qrwiłaś że coś złapałaś?

sama wiem z doswiadczenia , ze kobieta w bardzo mlodym wieku ...zwlaszcza przed urodzeniem dziecka ma inna wydzieline z pochwy niz kobieta np po 30 ...mlode dziewczyny maja jej wiecej ...nie wiem moze to hormony? ja nie uzywam wkladek bo nie mam takiej potrzeby...ale jak bylam mlodsza...owszem w czasie plodnym byly nieodzowne...

Gość porteczki
a tak na marginesie jak wyglada wydzielina w dni nieplodne???

jest skapa...moze byc bialawa....ale kiedy sie podniecisz znowu jest przezroczysta i ciagnaca....tak jak w czasie plodnych...

Gość ziomkaaaa
heh nom moze i to normnalne..moze dlatego ze ejstem mloda i dopiero wkraczam w intymny swiat tak sceptycznie do tego podchodze.mimo wszystko dzieki;p

Gość czytelniczko7
hej ja mam podobny problem bez wkładek nie ruszam sie z domu wydzieliny mam dużo , zapach poprostu mój intymny ( to nie jest śmierdzące tylko poprostu tak pachnie jak podczas stosunku pachnie kobieta) kolor biało-lekko żoltawy, zalezy od dnia cyklu i byłam z tym u ginekologa...bardzo się wstydziłam ale powiedział mi,że tak poprostu mam, ze ja mam tego dużo, dlatego nie mam problemów z wilgotnościa podczes stosunku, bo zawsze jest tam slisko. po cytologi mam 2 pozoim czyli normalnie jak każda wspolzyjąca kobieta. więc spoko takie zycie musimy się z wkładkami zaprzyjaźnić

Gość nie_moja_wina_
a jak ktos ma tzw. problem z rybim zapachem a jest dziewica i nie moze sie leczyc bo nie moze zaaplikowac kremu zbyt gleboko ? jak sobie pomoc ?

Gość perlan
niektóre kobiety mają z natury dośc mocne upławy. a wkładki to żaden wstyd przed chłopakiem, już nie przesadzaj - są malutkie, cieniutkie. a ginekologa się nia ma co bać, co - faceta sie nie boisz (bałaś), ale gina tak? bezsens totalny. i wrto isć, zeby sie przekonać czy te upławy to taka Twoja natura czy efekt jakiejś infekcji.

Gość karrrinna
najlepiej zastosować sprawdzony lek bez recepty - tantum rosa http://www.tantumrosa.pl/ działa szybko i skutecznie, a do tego jest bezpieczny, można go stosować nawet podczas karmienia piersią

Gość gość
Najlepsza jest kąpiel w ziołach.Do tego piccie ziół lecz trzeba uwazac na słońce wtedy nie chodzic po nim.Higiena partnera swer intymnych! podczas badań u ginekologa mozna sie tez zarazić bo rękawiczki chronią tylko lekarza!Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.