Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

entero

pomóżcie i wygrajcie kosmetyki

Polecane posty

Hej ;) Słuchajcie! Jest super akcja NIVEA. Można wygrać kosmetyki, musicie jednak należeć do społeczności Nivea. Podajcie mi swoje maile, a roześlę Wam zaproszenia:) Potem już tylko się zarejestrujecie i możecie walczyć o kosmetyki! Do wygrania zestawy antycellulitowe... :) Na stronie znajdziecie FORUM, różne porady dotyczące CELLULITU. Naprawdę warto się zarejestrować:) Ale przede wszystkim czekam na maile :) Buźka:*

Gość jakajakaja
tuna@tlen.pl

Gość no nie nastepnaaa
Oszustko!!!!! Napisz co trzeba zrobic zeby dostac !!!!! Co jakis czas pojawia sie topic takich naiwnych jak Ty. To moze ja napisze?Zeby dostac nivea antycelulit trzeba rozeslac zaproszenia do 10osob ktore sie ZAREJESTRUJA!!! Jesli ktos nie ma znajomych to nie ma szans zeby dostal zel wiec nie nabieraj.Frajerka:/

Gość no nie nastepnaaa
PS. Zel antycelulit g*wno da jesli nie bedziecie cwiczyc.

paulus2805@o2.pl powedzmy że się uda i życzę powodzenia:-D jeszcze nigdy w życiu nic nie wygrałam więc i tym razem pewnie też tak będzie;-)

oo :-) tak jak myślałam, nie uda się:-D z drugies strony jakbyśmy sobie wszystkie pomogły to to każda z nas miała by jakieś szanse:-D

takie jestescie madre wszystkie i najezdzacie na mnie a akurat nie chodzi o darmowy zel;] bo ta akcja juz dawno sie skonczyla... wiec zanim sie zaczniecie rzucac i podjudzac jedna druga jeszcze bardziej, to sie zastanowcie... chodzi o to, zeby zebrac jak najwiecej punktów a punkty zdobywa się rowniez poprzez zaproszenie nowych ludzi na strone... wiec troche luzu ;/