Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bli ble blu

fantazjones

Polecane posty

Gość bli ble blu

Jezeli facet powie Tobie, ze pozwoli Tobie na wszystko i mozesz zrobic z nim to co chcesz.... Czyli co zrobicie swojemu pieseczkowi? Mi juz koncza sie powoli pomysly... Albo moje fantazje sa podobne jedna do drugiej..Chce cos zmienic :)

Gość skuj go kajdankami
kaz otworzyc szeroko usta, kucnij nad jego twarza, przed chwile posmyraj myszka jego twarz (ma miec ciagle otwarte usta!), a potem szybko i zdecydowanie piierdolnij mu kupe prosto w pysk :) najlepiej jakby to byla sraaka :)

Gość bli ble blu
Do momentu smyrania jest dobrze... Z kupa to przesada :P

Gość no wiem wiem
sprowokowac chcialem :P a o jakich konkretnie pomyslach mowisz? ze ci sie koncza? co juz robilas?

Gość bli ble blu
Chodzi o to, ze to co podoba sie dziewczynom, wcale nie musi podobac sie naszym ogierom.. Myslalam o jakiejs dominacji, ale nie typowo sadochistycznej.. Z pewnymi granicami.. Tylko gdzie one sie koncza? Kajdanki, ponczoszki, pieszczoty ( wlasnie tu o nie chodzi.. Jakiego moga byc rodzaju?) Mozna byloby wlaczyc w to jakies zabawki.. Ale chyba nikt nie ma takich fantazji, a jelsi ma to o nich nie powie..

Gość bli ble blu
nawet podszywaczy nie ma... No tak ! Dzisiaj niedziela i maja wolne :P Vipeczka.. Bita smietana.. Hmm byl jogurt wisniowy. Co do smietany mogloby byc za slodko :P

Gość bli ble blu
Nie macie fantazji, a jesli kobieta ma wolna reke, to rozumiem,ze ogranicza sie tylko do robienia loda. To calkiem niezle, ale nie dla mnie.. Wylaczam ten komputer w cholere i zastanowie sie co zrobic mojemu Panu poza lodem, ktory jest rytualem kazdego naszego stosunku... Moze zrobie mu masaz jajek obcasem, albo skuje go kajdankami i ogole i tak juz ogolone jajka... Zycze wam powodzenia, uwodzenia ;)

Gość e tam masaz jakis glupi
zmiazdz mu jaja... :O powodzenia

Gość fantazja nr.1
Siedziales na moim lozku i podales mi balsam do ciala. Powiedziales, ze po kapieli moja skora jest sucha i musze o siebie zadbac. Roztarlam krem w dloniach i zaczelam rozprowadzac go na swoim ciele, muskajac palcami sutki, brzuszek i posladki... Patrzyles z zainteresowaniem na moje dlonie wedrujace po ciele. Dotknelam swojej wygolonej muszelki i zaczelam wcierac w nia balsam. Druga reka zajelam sie posladkami i dziurka miedzy nimi. Pokazalam Tobie moje dziurki.. Kazales, abym dalej sie dotykala. Zaglebialam w swoje wybalsamowane dziurki palce i nie bylo trzeba dlugo czekac na moj orgazm... Teraz zajme sie Toba :)