Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mario1986

problem z uprawianiem miłości !!

Polecane posty

Gość mario1986

Od 1,5 roku jestem z moja ukochana dziewczyną .Od ponad roku uprawiamy sex ale niestety moja dziewczyna ma czesto różnorakie pekniecie wywolane uprwianiem sexu na wargach sromowych nie wiem jak temu zaradzic bo nie chce sprawiac jej bólu .Kochanie nie ma byc jedynie przyjemnoscia dla mnie ale dla nas obojga .Mam nadzieje ze uzyskam tutaj jakas sensowna odp. na moj problem i prosze o nie dawanie idiotycznych i wulgarnych odp. Z góry dziekuje.

opisz to pojecie troche konkretniej bo jedyne pekniecie w tamtych okolicach to mi sie kojarzy z defloracja a to macie juz dawno za soba :P

Gość mario1986
nio dosc czesto jej peka niestety najwyzej jak bardzo ostroznie i delikatnie uprawiamy sex to sie uda i nic jej tam nie peknie .A to jest bardzo bolesne dla niej gdyz oddawanie moczu jest dla niej pozniej katorga i ogromnym bolem

Gość al1234
moze za szybko zaczynacie wspolzyc ...... popracuj troche nad gra wstepna niech bedzie dluzsza i stopniowo rozszerzaj jej wejscie najpierw reka a potem zaczynajcie sie kochac ....... a moze poprostu jest za bardzo sucha niech rozejrzy sie za srodkami do nawilzanie wejsc pochwy to powinno pomoc :)