Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze bo nie wiem

BOLE Z PRAWEJ STRONY POD ZEBREM! CO TO JEST? BOLI!!

Polecane posty

Gość prosze bo nie wiem

Od jakiegos czasu mam bole z prawej strony i nie wiem co to. Zrobilam USG i nic. Najbardziej boli mnie pod wieczor, i tak jakby wzdyma. Nie jem na noc nic ciezkiego. Biore NO_SPE czasami Espumisan ale nic nie pomaga. Dzisiaj cala noc nie spalam przez to. Pomozcie mi prosze znalezc przyczyne.

Gość to dziwne
watroba? wrostek?

Gość z doswiadczenia wiem ze
moj chlopak tez cos takiego ma. robil badania krwi, moczu, usg, rentgen i nic nie wykazalo. ostatecznie stwierdzili, ze albo to woreczek zolciowy albo nerwobol wywolany stresem i zlym trybem zycia (sen w nieregularnych godzinach, ieregularne, niezdrowe posilki, duzo stresu i w ogole) skierowali go na gastroskopie i do neurologa. badania w tym tygodniu, jak sie u Ciebie nie wyjasni to dam znac co mu wyszlo w tych badaniach.

Gość prosze bo nie wiem
No watroba raczej nie, myslalam ze to woreczek zolciowy( jakies kamyki) ale nic. Wyniki tez wszystkie zrobilam. A alkoholu nie pije, nie jem nic tlustego wiec skad... I dziwi mnie ze leki nie pomagaja. No - spa dziala rozkurczowo wiec jak to miesnie spowodowane stresem powinno pomoc a tu nic! Sylimarol, hepatil na watrobke tez powinien podzialac- u mnie oczywiscie nic. Juz mi sie zyc nie chce . A lekarze twierdza ze jak mnie bolec moze skoro nic wyniki nie pokazuja? A no moze:(

Ja mialam podobnie, ale bol spod zebra przenosil sie w rozne miejsca. Nerwica, stres. Po 2 tyg. brania lekow na nerwice bol przeszedl.

Gość prosze bo nie wiem
Ale kiedy ja zestresowana nie jestem:/ Ale chyba bede bo mnie ta sytuacja juz dobija. ile moze bolec to cholerstwo!?

Gość akunia
sluchaj to moze byc poprostu zapalenie korzonkow zebrowych.tez to mialam z czasem bol sie tak nasilal ,ze czulam az mi sie taki bol z goracem rozlewal.cuda robilam i nic nie pomagalo .w koncu zaczelam brac tab.dic loratio retard.to dopiero mi pomoglo.spac nie spalam dobre dwa tygodnie.u mnie z dnia na dzien bol sie nasilal do tego stopnia,ze nie moglam oddychac.

Gość prosze bo nie wiem
A co to za tabletki, gdzie moge je kupic, sa na recepte i ile mniej wiecej kosztuja? Mam dokladnie takie same objawy. Czasami powietrza ciezko w pluca nabrac. A jaki lekarz moze to stwierdzic. Dzieki Wam dzilchy za odpowiedzi :)

Gość prosze bo nie wiem
nikt nic nie wie.... a mnie boli... :(

Mialam to samo- od dwóch dni mam spokój, po 10ciu dnaich męki :/ Lekarka nie jest pewna- czekam na wyniki - ale twierdzi ze to coś z jelitami - moze zespół jelita drażliwego ? boli jak skur....., wieczorem i rano najgorzej. Związane ze stresem, zmianami hormonalnymi itp. Nie wiem czy to to było, ale współczuję Nospe forte połykałam.

Gość prosze bo nie wiem
Mi nospa nic ie pomaga. Wlasnie wieczorem masakra, mam wrazenie ze oszaleje. I w nocy... Koszmar. Czasami budzi mnie ten bol!!! Myslalam ze moze to kolka byc, ale z drugiej strony-od czego? dzieki za odpowiedz :)

Gość prosze bo nie wiem
odswiezam i witam :)

Gość akunia
te tabletki do kupienia w aptece ,ja mialam recepte od rodzinnego,ale kazdy moze je przepisac.nawet weterynarz.bierze sie 1 na dobe.mi pomogly jako jedyne,a wszystkie badania robilam ,nawet neurologiczne i tez mnie na wiosne dopadlo.bol mi sie po jakims czasie na nerkr rozlewal.koszmar.sorki,ze dopiero dzis ci odpisuje,ale wczoraj juz nie moglam.wal po recepte.DICLORATIO RETARD 100-tak sie dokladnie nazywaja.

Gość prosze bo nie wiem
i musze kurcze tak zrobic, bo sie cholery nabawie. Kolejna noc nieprzespana.

Gość akunia
zapomnialam ci jeszcze cene napisac-14,48zl. 20 tabletek.zycze powodzenia i zdrowka.trzymaj sie

Gość jak watroba ok
to moze byc kregoslup- do terapeuty manualnego, kregarza itp niech ustawi