Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamałem się do zera

Załamałem się całkowicie jak zwykle przez kobietę

Polecane posty

Miałem dziewczynę super. Planowaliśmy sobie życie. Chciałem ,żeby wszystko było stabilne. Pojechałem zagranice żeby zarobić pieniądze na mieszkanie. Nie było mnie 6 miesięcy na tyle miałem kontrakt. Zapiprzałem tam na maksimum możliwości. Zawsze miałem mysl, że to robię dla nas. A tu co przyjeżdaam. Jakaś dziwna, fałszywa jakby...nie kapowałem o co chodzi. Znalazłem o co chodzi. Jestem informatykiem

Gość malutka_25
czyli ma innego tak?

Gość ja przez kobietę ogoliłem się
na zero w kroczu

Komputer wolno chodził. Zacząłem w nim grzebać natknąłem się na maile i jakieś fotki. To mnie doprowadziło dalej. Odzyskałem pamięć utraconą z dysków i dane. SZok!!!!!Szok!!!!!Umawiała się na sex randki na zasadzie sponsoring. Ilośc facetów była olbrzymia. Jak to jest możliwe, żeby normlanej kobiecie takie rzeczy sie zadrzyły, co ją w tym wkręcało

niestety niektore kobiety takie juz sa. to nie jest twoja wina. gdybys byl na miejscu, to i tak nie zmieniloby jej charakteru. dobrze ze sie dowiedziales jaka jest naprawde zanim zdecydowaliscie sie na staly zwiazek lepiej przebolej i poszukaj innej...

Odchodząc zapytałem tylko co cię k.... stało w głowę ,że tak zrobiłaś. Ona na to ,że na początku z ciekawości, potem nerwy i te emocje przed każdym spotkaniem i uzalezniła się od takich spotkań. Ja pier...ludzie!!!!!!!!!!!Wyjasnijcie mi to, bo ja jestem chyba za normalny. Jak tak moża robić z drugim kimś bliskim. Lepiej było przedzwonić i powiedziec nie wracaj

Gość szczupczik
chłopie, nie rozczulaj się tak nad sobą. Chyba teraz rozumiesz, że tylko ci się wydawało, że masz dziewczynę, a tak naprawdę to jej nie miałeś. Dzięki Bogu, sytuacja się wyjaśniłą i nie zmarnujesz sobie życia z jakąś nie kochająca cię i nie szanującą cię szmatą. Czegoś się chyba nauczyłeś, chyba też wydoroślałeś ... Pamiętaj kobieta to nie mały kotek, tylko puma gotowa w każdej chwili skoczyć ci do gardła. Mając kobietę trzeba być czujnym i dominującym. Inaczej będziesz cierpiał.

Gość to durnowata prowokacja jest

Wracam z powrotem do Niemiec. Nie mam innego wyjscia>musze zapomnieć o tym wszystkim.

Gość kociekota
....Masakra....

Gość prowokacja i to marna

Wiesz co nie chce mi si z Tobą gadać. Prowokaxcję to mże ktoś zrobi tobie kiedyś. Obyś miał taką prowokację.ŻYCZĘ CI TEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Debilu siadz sobie przed komputerem i prowokuj. ŻYCZĘ CI TAKIEJ PROWOKACJI I ZEBY SIE SPEŁNIŁO!!!!!!!!!!!!!!

Gość x-x-x-x-x
lepiej teraz, niz pozniej. Wspolczuje. Ale przynajmniej nie bedziesz tracil wiecej czasu.

Gość nie rób z siebie smutnego pier
doły tylko walcz!!! niekoniecznie o nią:o

Gość autor to prowokator mały

No wiesz, niektórzy tak mają. Np. u nas jedna nauczycielka się umawiała w ten sposób, wszystko było ok. aż raz trafiła na swojego ucznia.....................

Gość ten topik to wszawa prowokacja

Gość oszukany facet
calkowicie cie rozumiem. chodzilem z dziewczyna 6 lat. przez ostatni rok okazalo sie ze chodzila jednoczesnie ze mna i innym gosciem. przez rok bylem zalamany i nie chcialem slyszec o tym by znalezc sobie nowa dziewczyne. bylo mi wszystko jedno. jednak poznalem wspaniala kobiete, ktora zmienila moje zycie. dzieki niej znowu poznalem co to milosc wiernosc i zaufanie. dzieki niej mam psychiczne poczucie bezpieczenstwa. jestesmy juz razem 7 lat, od trzech jestesmy malzenstwem. a moja byla wziela slub z tym drugim, a teraz jest przez niego nieszczesliwa bo on ja zdradza...

Gość alfonso34
Takie są baby i tyle.Stary nie łam się:)Będzie dobrze! Najlepiej to samotnikiem byc, tak jak ja, nie ufam babom i tyle!

No właśnie ciesz się że to wyszło teraz nie pozniej. Oj ja bym nie chciala zeby moj facet wyjechal za granie, unikam tego jak ognia, duzo slyszalam o takich zwiazkach. Ale wiem :kasa kasa kasa i jeszcze raz kasa. No ale wiadomo nie kazdy ma takie samo zdanie.

Gość corrs
dobrze mowisz alfonso34

Gość aaaaaaaaaab

Gość niechaj ktos mi wyjaśni
jak to, wyjechałes do Niemiec na pół roku i nie przyjeżdzałeś w ogóle? przeciez to stosunkowo blisko... maile i fotki spowolniły kompa? ja mam ich tony i mi śmiga że hej, skasowane dane? no to skasowane i co? te skasowane dane spowolniły kompa? nie rozumiem...

Gość bgfhmhjmkjh
czepiacie sie juz wszystkiego. szukajac przyczyny tego, ze komputer jest zamulony trafil przypadkiem na te fotki i maile. Nie one byly powodem zamulenia kompa wrr a dane skasowane mozna odzyskac bodajze do kilu formatowan dysku