Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella-la

który z poruszonych tu tematów rozbawil was najbardziej?

Polecane posty

Gość ella-la

ja teraz,z piwem w reku ,smiem twierdzic, ze ten o nazywaniu wibratora.eksploruje dalej.

Gość Grzegorz323f
racja :D:D to chyba bylo najlepsze :D:D kobiety takie są :D z wibratorem trzeba rozmawiac :D:D:D kobiety romantyczne nie mają się czasem komu wygadac :D

Gość mądre psa sobie biorą do domu
on zrozumie wszystko !!!!! :D :D :D

mnie najbardziej rozbawił topik o facecie który idzie na 60-dniową głodówkę o wodzie i który wierzy, że przez to będzie żył ponad sto lat jak jakieś plemie :P - sekta... albo o nowym sposobie na celluilt czyli masowaniu się rurą włączonego odkurzacza po udach i tyłku albo metodzie powiększania piersi :) kręcisz do środka rosną , kręcisz na zewnątrz - maleją :P i tak dzień w dzień po 100-300 kółek ;)

Gość żenułaaaa
aaaaaa no i byl tu gdzies topik o tym ze laska twierdzila ze macica ja swedzi i ze ona wie gdzie ta macica jest!!!!!!!!!!! poszukajcie mozna pasc ze smiechu

Gość ella-la a o czy to było
12.03 00:56 ???????? :O

Gość żenułaaaa
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3304713 no coz...no coments :D ja rozumiem ze internet daje pewna anonimowosc, no oczywiscie ze jak sie to czyta to jest to zabawne ale hmmm..........o czym to swiadczy?