Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajaa12345

POMOZCIE MI COS SIE STALO Z MOJA TWARZA!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jajajajaa12345

witam.sprawa wyglada tak:bardzo mocno sie smialam ze szczescia i cos tak dziwne sztywne usta mialam potam tak jakos dziwnie mi sie obliwywalo warge jak mylam zeby mimo zacisnietych warg woda z buzi mi wyciekala i nagle zauwazylam(nie tylko ja)i jak sie usmiecham to hmm...jak to opisac jedna strona ust jest normalna a druga tak mozno rozciagnieta i nie umiem inaczej sie usmiechac.Mowia ze moze nerw mi jakis pekl itd ale teraz pytanie czy to sie zagoi czy tak mi zostanie???co mam robic!

Gość ivoneczkaaaa
uuu trudna sprawa.moja kumpela jak sie smiala tak mocno i wyraziscie to wypadła jej szczęka z zawiasów i to kilkakrotnie,nastawianie zuchwy jest bardzo bardzo bolesne.dlatego no ciesz sie ze to nie zawiasy.... a co Ci moze dolegac no nie wiem,idz do lekarza!

nie chce straszyc, ale lepiej pojdz do lekarza, to moze byc zapalenie nerwu trojdzielnego, a moze juz wczesniej odczuwalas niemile napiecie w policzku, tak jakby bolal zab, albo ucho?

Gość jajajajaa12345
nie nic mnie nie bolalo wczesniej wszystko bylo ok.teraz tez mnie nic nie boli tyle tylko ze nie moge sie normalnie usmiechac!i ponoc ta strone policzka mam lekko spuchnieta! do lekarza chyba bede musiala isc tylko wole wiedziec czy naprawde jest z czym isc moze to nic takiego moze przejdzie bo nie jestem ubezpieczona i lipa.

Gość jajajajaa12345
??????????????

Gość jajajajaa12345
ktos moze jeszcze sie wypowiedziec

Gość yuck
jesli to nie żuchwa to zapalenie nerwu, koleżanka to miała, nie mogła przez pewien czas normalnie jeść ani mówić, jedyne co możesz zrobić to iść do lekarza

Gość jajajajaa12345
ale ja moge jesc i w ogole normalnie funkcjonowac tyle tylko ze jak sie usmiecham to mam wykrzywione troche usta

do lekarza musisz pójść tak czy inaczej, bo jeśli to zapalenie nerwu, to stan może sie pogłębić i wtedy będziesz krzywa nie tylko w trakcie uśmiechu

Gość to ja i już
idź do neurologa

Gość jajajajaa12345
kurde jki pech akurat teraz jak nie jestem ubazpieczona!!!!!!!:(

Gość jajajajaa12345
a moze samo wroci do normy

nie wróci, zresztą na drugim topiku dostajesz dobre rady, ale skoro uważasz inaczej to rób jak uważasz