Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssss

Pytanie do dziewczyn z Wrocka

Polecane posty

Gość sssssssssssssssss

Fryzjer. Gdzie i za ile Proszę:)

Gość sssssssssssssssss
dodam, że zależy mi na szybkim wyborze i dlatego piszę na ogólnym. Mogę liczyć na piękne dziewuszki z tego forum:)???

Gość zgrabna noga Modliszki
jassssssssssne:P

Gość pl. Pilsudskiego
pl. Pilsudskiego, przy Kasprowicza, Szalone Nozyczki, bardzo fajnioe i naprawde tanio, dodam ze to nie reklama

Gość zgrabna noga Modliszki
"Szalone Kierpce" Pl.Wolnosci.

Gość sssssssssssssssss
Najbardziej zależy mi na kolorku. Farbuję na blond a jak wiadomo ma on wiele odcieni. Ostatnio mój fryzjer dał ciała. Włosy są brzydkie i szare a dodatkowo widać nienaturalny odrost. Chciałabym aby kolor nie był tandetny a to nie wielu potrafi zdziałać. Czy te które mi podałyscie są pod tym wzg ok?:)

Gość sssssssssssssssss
i jeszcze....nie zależy mi na cenie:0 Jestem zdesperowana:)

Gość zetnij wlosy na 0
odrosna:)

Gość sssssssssssssssss
zetnij włosy.....-ale ja przecież nie pytałam Cie o radę co zrobić z moimi włosami tylko o dobrego fryzjera. jeśli nie masz nic na ten temat do powiedzenia to się nie wypowiadaj. Z ;powazaniem A. Pozostałym dziękuję i proszę o więcej:)

Gość co wiecej.........
uzyj plynu po goleniu na lysa glowe.

Gość Ag wrocław
jestem bardzo zadowolona z usług pani Agnieszki Gajdy Salonik fryzjerski "AGA" przyjmuje na Sololniczej i na Swobodnej (nie pamiętam numerów, chodzę na wyczucie) tel 504/411-204, za strzyzenie z modelowanie włosów do brody płace 35 zł, trzeba sie najpierw umówić

Gość Ag wrocław
pracuje między innymi na KADUSIE, robi super balejaże moim kolezankom z pracy, wszystkie z biura tam chodzimy, ja się tylko strzygę, ale wiem że ma pełną ofertę, wpisz "fryzjerzy" w panoramie firm to jej zakład wyskakuje jako jeden z pierwszych to sobie poczytasz, ale umów sie do Agnieszki - ona jest najlepsza

Gość Ag wrocław
acha ja tam chodze regularnie bo chcę mieć krótkie włosy i mam karnet dla stałych klienów, zbieram na nim punkty, 7 wizyta gratis !!!

Gość sssssssssssssssss
dziękuję pięknie....zaraz poszukam:)

Gość sssssssssssssssss
to na tyle:( A co myślicie o zakładzie ,,U Michała,,? Ponoć jest tam jakiś nowy dobry?

byłam dzisiaj w salonie fryzur Goldwell na ul Kilińskiej. Moje pierwsze wrazenie- niesamowite:). Na początku wszystko elegancko, dokladnie az przyjemnie:). Ładne pazurki z przodu. Z tyłu mialo byc ostre cieniowanie a to jakos nie wyszlo Okropnieulozyla mi wlosy:/. Mam pełną, owalną twarz a włosy cieniutkie. Wiec takim wlosa powinno sie dodac objetosci przez odpowiednie ulozenie. A fryzjerka ciachneła pare razy prostownica i DZIDA. Zaplacilam 70zł.. Włosy wyglądaja na tłuste jakbym nie myła je przez pare dni. Jutro z rana umyje włosy i ułoze po swojemu, mam nadzieje ze efekt bedzie bardziej udany. Za taka cene spodziewałam się naprawde cudnej fryzurki. A tu d... . Juz lepiej ściełaby mnie fryzjerka \\\"osiedlowa\\\" za 3razy mniej. yhh. Proponuje sprobowac moze u innej fryzjerki ( ja bylam u takiej niskiej w czarnych włosach, nie wiem jak mila na imie) bo salonik wydaje sie byc przyjemny. Pozdrawiaam