Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miśkaa

Tak z ciekawości zapytam

Polecane posty

Gość miśkaa

Jak nazwalibyście swoje dzieci -wpisujcie imie dla dziewczynki i chłopca

Gość szczęśliwa matka i nic więcej
Bartłomiej Gabriel Mateusz Karolina Hania Antosia

Gość no wlasnie ja
dla chlopca chcialbym adam,jakub,ale moj facet sie nie zgadza,bedzieu ustalac,natomiast dziewczynak to zosia,zuzia,lena,klaudia,do wyboru

Gość miśkaa
mi się podoba Oliwia, Kamila, Martyna dla chłopca: Oliwier, Marcel, Piotr, Rafał, Dawid

Gość miśkaa
zuzia też ładne:)

chlopie Jordan... dziewczynka Amelka Tosia(Antonina;)) Nicola Oliwia Zosia

Gość no wlasnie ja
tak Oliwia tez slicznie,wogole to podobaja mi sie miekkie imona,deliktane,a moj chce nazwac chlopaka,Remidiusz,olaf,olgierd czy jakos tak,odpada,nigdy sie na to niezgodze,

a mnie bardzo się podoba ze modne znowu staja sie imiona "starsze" teraz po niektórych imionach trudno rozpoznac czy to dziewczynka czy chłopiec, a juz szczytem dla mnie są imiona typu Wisniewskich!!!!!!!!!!!!!!!1

no i jeszcze jedno Wam powiem - mój mąż po porodzie zostawił wybór mnie bo widział co przeżywałam chociaz wcześniej nie moglismy dojść do porozumienia jakie imie damy dziecku... ;)

Gość miśkaa
wiśniewskich imiona też mi się nie podobaja

wybierając imie dla dziecka trzeba tez się zastanowić czy ono nie bedzie się wstydziło swojego imienia jak pomyslę o tej biednej etinette czy jak jej tam......................

Gość miśkaa
dokładnie ja też wybierając imie biorę pod uwagę czy nie będzie moje dziecko się wstydzić późnej, hmm zostało mi jeszcze 3 miesiące i trzeba będzie podjąć decyzje:)

No a propos imion \"starszych\". Zastanawiam się czy dać córce na imię Krystyna. Mam chrzestną Krystynę i teściową Krystynę, i obie są niesamowitymi kobietami (bardzo twardymi życiowo i bardzo radosnymi), aż imię zaczyna się podobać. A imię samo w sobie jest niezłe, przynajmniej tak mi się wydaje. Co wy na to?

Gość miśkaa
wiesz co ja mojej niunii nie dałabym na imie Krystyna ale samo w sobie imie jest ładne u mnie w rodzinie dużo jest Krystyn.

ja nie dałabym akurat tego imienia dziecku - moja matka tak ma na imie i jest totalnym zaprzeczeniem cech które podałaś

Gość miśkaa
my z mężem postanowiliśmy że jak będzie dziewczynka to będzie Oliwia:) a jak chłopczyk to mamy dylemat

Gość no wlasnie ja
ladne imie Krystyna ale jak dla mnie takie za twarde.a wogole starsze imona mi sie podobaja bardzo,witold,witek,Stanislaw ,stasiu ,podoba mi sie imie Leon ale moj byly nazwal tak sa bokserka,ktory byl bardzo smieszny i osliniony,i tak jakos glupi mi teraz brac to imie pod uwage

Gość Hanka - Skakanka
Mikołaj, Maciej, Poldek Hania, Ania, Lena

Gość no wlasnie ja
a co sadzicie o imionach ktore nadaje dziecom Michal wisniewski,to juz chyba przegiecie,xawier,fabien i ostatnie najlepsze heheh natjenet,przepraszam za pisownie lae nie ma pojecia jak to sie pisze

No, niektore imiona, ktore wracaja do lask, sa naprawde sliczne. Bardzo podobają mi się Antonina, Hanna, Gabriela, Witold, Antoni, Stanisław...

Ten Wiśniewski chyba ma nie po kolei w glowie, za przeproszeniem... Osmiesza swoje dzieci i krzywdzi je:(

Gość Hanka - Skakanka
leczy sobie kompleksy ;)