Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Depresja Kontratakuje

Jestem zerem

Polecane posty

I nic nato nie poradze, udaje silnego ale niejestem w stanie wykonać nawet najprostrzej czynności

Gość jak pechto pech

Gość sorki ale wydaje mi się
że pisanie na kafe to czynność wymagająca myślenia i pewnej dozy aktywności fizycznej ;) głowa do góry i naprzód - WIOSNA przyszła!

Gość kup sobie
zoloft pomaga po 3 tygodniach

Gość kup sobie
zoloft najlepiej brać razem z prozaciem

Rzeczywiście jeśli czynności bezwarunkowowe jak włączenie komputera i nastukanie kilku linijek wołania o pomoc niczym u psa Pawlowa który dostaje ślinotoku na widok światła są czymś- to ja dziękuje za taką egzystencje Biore prozac (odpowiednik seronil) tylko co z tego skoro nic nie daje?

poszukaj pomocy. ja sama zwlekałam z tym dłuugo ale wreszcie się zdecydowałam i w tym tygodniu ide do psychiatry. Szukaj pomocy, zmień lekarza, zmień lek. Wyjdziesz z tego. ja sama tkwię na dnie i wciąż sie boję ale jak juz zdecydowałam się na leczenie to będe nad sobą pracować. chyba :o

Ja też w tym tygodniu ide do psychiatry, pewnie znowu przepisze mi zwiększoną dawke seronilu poczym z ironicznym uśmieszkiem doda "Trzeba czekać na efekty, z antydepresantami niejest tak jak z alkoholem że hop-siup i mamy lepszy humorek" Tylko ile kurwa można czekać?

no własnie. Jeśli chodzi o mnie, to dopiero zaczynam ta drogę. Nic narazie nie biorę, ale w tym tygodniu mam wizytę :o a wiosna i to wszystko mnie przeraża:(

Wiosna, wiosna i po wiośnie